Diefstalverzekering scooter

Kies voor de all-risk scooterverzekering

Uw scooter gestolen

U hoopt natuurlijk dat het nooit gebeurt. Een dief die er vandoor gaat met uw scooter. U kunt ineens niet meer zo makkelijk op pad. Met de WA + Beperkt Casco en WA + Volledig Casco (all-risk) Scooterverzekering van Interpolis bent u verzekerd tegen diefstal en schade door inbraak en joyriding. U heeft geen aparte diefstalverzekering voor uw scooter nodig.

Verzekerd tegen scooterdiefstal met goedgekeurd ART 3 slot

Bij een gestolen scooter gestolen krijgt u het volledige aankoopbedrag (tot € 10.000) terug van uw nieuwe of tweedehandse scooter of bromfiets (nieuwwaarde). Was de aanschafwaarde hoger dan € 10.000? Dan krijgt u de dagwaarde + 10% uitgekeerd (tot maximaal de aanschafwaarde).

Na één jaar betalen wij de dagwaarde: het bedrag dat de scooter vlak voor de schade waard was. Uw scooter moet wel op het moment van de diefstal afgesloten zijn met een goedgekeurd ART 3 slot en u moet de gewone en reservesleutel hebben.

Interpolis Scooterverzekering afsluiten

Verzeker uw scooter tegen diefstal met de Scooterverzekering van Interpolis. Bereken makkelijk en snel online uw premie en u kunt direct afsluiten.

Meer over de Interpolis Scooterverzekering

Contact

Rabobank