Autoverzekering wijzigen

Een kenteken of dekking wijzigen, of een extra (tweede) auto toevoegen aan je verzekering? Je past je Interpolis Autoverzekering zelf online aan in Rabo Online Bankieren of de Rabo Bankieren App.

Autoverzekering wijzigen

Kenteken wijzigen

Nieuwe auto gekocht? Zet zelf je verzekering om naar het nieuwe kenteken. Zorg er dan wel voor dat je de wijziging van het kenteken in laat gaan op de dag dat je je auto inruilt. Op die dag zijn dan allebei de auto's verzekerd. Verkoop je je oude auto pas later? Sluit dan tijdelijk nog een Interpolis Autoverzekering af. Zodra de oude auto niet meer op je naam staat, bel je de Rabobank. Dan verhuizen wij je schadevrije jaren. Je nieuwe auto is verzekerd vanaf de door jou opgegeven datum. Je krijgt een bevestiging in je ‘Berichten’.

Kenteken wijzigen

Neem contact met ons op

Extra (tweede) auto verzekeren

Heb je een extra auto gekocht? Voeg dan een extra (tweede) Interpolis Autoverzekering toe. Log in en kies onderaan het overzicht van je verzekeringen voor ‘Verzekering toevoegen’. Je krijgt op deze auto dezelfde no-claimkorting als op je eerste auto.

Deze korting geldt niet als:

De auto gekocht is door je kinderen.Jij of je partner een negatief aantal schadevrije jaren heeft.

Heeft de tweede bestuurder meer schadevrije jaren dan jij? Neem dan contact met ons op.

Extra auto verzekeren

Neem contact met ons op

Dekking of bestuurder wijzigen

Vanwege het vele carpoolen tóch maar een inzittendenverzekering afsluiten? Of na die veel te smalle parkeergarage je dekking uitbreiden van beperkt naar volledig casco? Je wijzigt het zelf online of in de app.

Dekking wijzigen of toevoegen

Je kunt je basisdekking wijzigen in WA, WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco. Je ziet direct wat er precies is verzekerd en hoeveel premie je gaat betalen. 

Ook kun je een aanvullende dekking toevoegen of opzeggen. Je hebt de keuze uit: Inzittendenverzekering, No-Claim Garantie, Voertuighulp Nederland of Voertuighulp Buitenland. 

Zet een vinkje bij ‘Selecteren’ als je de dekking wilt toevoegen. Zet het vinkje uit als je de dekking niet meer nodig hebt. Je bevestigt de wijziging door op de knop 'Akkoord' te klikken of de wijziging te ondertekenen met je vijfcijferige code. De wijzigingen gaan in op de datum die je hebt ingevuld. Je krijgt een bevestiging in je ‘Berichten’.

Bestuurder wijzigen

Staat je partner nog als hoofdbestuurder terwijl jij eigenlijk veel vaker in de auto rijdt? Wijzig dan de bestuurder van de auto. 

Je bevestigt de wijziging door op de knop 'Akkoord' te klikken of de wijziging te ondertekenen met je vijfcijferige code. De wijzigingen gaan in op de datum die je hebt ingevuld. Je krijgt een bevestiging in je ‘Berichten’.

Wijzig dekking

Check je autoverzekering

Weet je nog niet precies welke aanvullende dekking je moet kiezen in welke situatie? Of twijfel je over welke wijziging je wanneer moet doorgeven? We hebben de mogelijkheden voor je op een rij gezet, zodat je passend verzekerd op pad gaat met je auto.

Lees meer over passend verzekerd zijn met je auto

Service en Contact