Blikseminslag: schade verzekeren

Verzeker schade door blikseminslag met de woonverzekeringen van Interpolis

Schade door blikseminslag

Blikseminslag komt ongeveer 200.000 keer per jaar voor in Nederland. Schade kan ontstaan door blikseminslag in huis, of door bijvoorbeeld inslag in een boom in de buurt. Door leidingen in de grond kan de spanning zich verplaatsen naar uw huis en doorslaan op uw elektrische apparaten.

Blikseminslag kan voor brand zorgen. Er kunnen ook scheuren in muren ontstaan en elektrische apparaten kapotgaan door te veel spanning. Met de woonverzekeringen van Interpolis zijn uw huis en spullen verzekerd voor schade door brand, storm, water en inbraak. Ook schade door blikseminslag is meeverzekerd.

Meer voordelen van de woonverzekeringen van Interpolis:

  • € 0 eigen risico bij schade door blikseminslag
  • automatisch voor de juiste waarde verzekerd
  • bij schade is 1 telefoontje vaak genoeg

Meer over de woonverzekeringen van Interpolis

Blikseminslag en Inboedelverzekering van Interpolis

Blikseminslag in (de buurt van) uw huis kan zorgen voor te veel spanning op uw elektrische apparatuur. Daardoor kunnen de apparaten kapotgaan. Daarnaast kan er brand ontstaan. Met de Inboedelverzekering van Interpolis verzekert u uw spullen, zoals meubels, kleding en elektrische apparatuur, uitgebreid tegen schade door blikseminslag.

Ga naar de Interpolis Inboedelverzekering

Blikseminslag en Woonhuisverzekering van Interpolis

Als bliksem inslaat in uw huis, kan brand ontstaan. Ook kunnen muren worden ontzet of dakpannen van het dak vliegen. Met de Woonhuisverzekering – of opstalverzekering – van Interpolis zijn uw huis, tuin, bijgebouwen en garages uitgebreid verzekerd tegen directe of indirecte schade door blikseminslag.

Ga naar de Interpolis Woonhuisverzekering

Meer over blikseminslag

Tips om schade te voorkomen op Interpolis.nl

Contact

Rabobank