Inbraak in huis verzekeren

Verzeker inbraak en diefstal met de woonverzekeringen van Interpolis

Verzekeren tegen inbraak

Dagelijks zijn er meer dan honderd inbraken in woningen. Vooral in de wintermaanden, tijdens de feestdagen en in de zomervakantie wordt vaker thuis ingebroken. Met de woonverzekeringen van Interpolis zijn uw huis en spullen verzekerd voor schade door inbraak, storm, water en brand.

Meer voordelen:

  • € 0 eigen risico bij schade door inbraak
  • automatisch voor de juiste waarde verzekerd
  • bij schade is 1 telefoontje vaak genoeg

Inbraak en Inboedelverzekering van Interpolis

Met de Inboedelverzekering van Interpolis verzekert u uw spullen, zoals elektronica, meubels, kleding en sieraden, uitgebreid tegen schade door (een poging tot) inbraak en diefstal. U bent ook verzekerd als iemand u thuis met geweld berooft of met geweld bedreigt om de inboedel af te geven.

De woning of de ruimte waarin de gestolen inboedel lag, moet wel op slot kunnen. En er moet inbraakschade te zien zijn aan de buitenkant van de woning. Huurt u in een woning een kamer waar is ingebroken? Dan moet inbraakschade te zien zijn aan deze kamer. Ook schade door diefstal buiten huis is meeverzekerd als de inboedel bedoeld is om in uw tuin te gebruiken, zoals tuingereedschap, een vlaggenstok of een tuinset.

Ga naar de Interpolis Inboedelverzekering

Inbraak en Woonhuisverzekering van Interpolis

Met de Woonhuisverzekering – of opstalverzekering – van Interpolis is uw huis uitgebreid verzekerd tegen schade door (een poging tot) inbraak, diefstal, vandalisme en relletjes. Ook uw tuin, glas, bijgebouwen en garages zijn meeverzekerd.

Ga naar de Interpolis Woonhuisverzekering

Meer over inbraak

Tips om inbraak te voorkomen op Interpolis.nl

Contact

Rabobank