Kortsluiting

Verzekerd tegen schade door kortsluiting met de woonverzekeringen van Interpolis

Schade door kortsluiting

In huis kan kortsluiting ontstaan door blikseminslag, wateroverlast (zoals lekkage) of door overbelasting van de elektriciteit. Maar ook door een eigen gebrek van een apparaat, zoals slijtage of slechte kwaliteit. Zo kan kortsluiting in een oude waterkoker bijvoorbeeld zorgen voor flinke brandschade in de keuken.

Kortsluiting verzekeren met de woonverzekeringen van Interpolis

Met de woonverzekeringen van Interpolis zijn uw huis en spullen verzekerd voor schade door brand, storm, water en inbraak. Ook schade door kortsluiting in het elektriciteitsnetwerk of doordat de spanning in het elektriciteitsnetwerk te hoog is, is meeverzekerd.

Bij schade door een eigen gebrek bent u verzekerd voor de schade die is ontstaan, niet voor het eigen gebrek zelf. Heeft u bijvoorbeeld brandschade door kortsluiting in de elektriciteitsleiding? Dan betaalt u zelf voor het vervangen van de elektriciteitsleiding, maar krijgt u de schade die is ontstaan door de brand vergoed.

Meer voordelen van de woonverzekeringen van Interpolis:

  • In veel gevallen € 0 eigen risico bij schade
  • automatisch voor de juiste waarde verzekerd
  • bij schade is 1 telefoontje vaak genoeg

Meer over de woonverzekeringen van Interpolis

Kortsluiting en de Inboedelverzekering van Interpolis

Met de Inboedelverzekering van Interpolis verzekert u uw spullen, zoals meubels, kleding en parket, uitgebreid tegen schade door kortsluiting. Zo bent u bijvoorbeeld verzekerd als u een brandplek in uw bank heeft die is ontstaan door kortsluiting in de stekkerdoos naast de bank.

Ga naar de Interpolis Inboedelverzekering

Kortsluiting en de Woonhuisverzekering van Interpolis

Met de Woonhuisverzekering – of opstalverzekering – van Interpolis is uw huis uitgebreid verzekerd tegen schade door kortsluiting. Uw tuin, glas, fundering, bijgebouwen en garages zijn meeverzekerd. U bent bijvoorbeeld verzekerd voor brandschade aan het plafond in uw badkamer door kortsluiting in uw föhn.

Ga naar de Interpolis Woonhuisverzekering

Meer over kortsluiting

Tips om kortsluiting te voorkomen op Interpolis.nl

Contact

Rabobank