Huurhuis of koophuis verzekeren

Uw huis en alles wat daarbij komt kijken uitgebreid verzekerd

De woonverzekeringen van Interpolis

Een ongeluk zit in een klein hoekje van uw huis. Een lekkage, kortsluiting met brand tot gevolg, een inbraak of een bal door de ruit. Het kan allemaal zomaar gebeuren. Interpolis heeft passende verzekeringen voor uw huur- of koophuis.

Verzeker uw spullen met een inboedelverzekering

Of u nu in een eigen koophuis heeft of een huis huurt; de Interpolis Inboedelverzekering is altijd een goed idee. Zo verzekert u al uw spullen, bijgebouwen en meubels in uw tuin. Bijvoorbeeld bij inbraak en diefstal, maar ook bij storm-, brand- of waterschade.

Bekijk de Interpolis Inboedelverzekering

Koophuis

Uw eigen huis is waarschijnlijk uw duurste bezit. Met een woonhuisverzekering (opstalverzekering) is uw huis verzekerd, bijvoorbeeld tegen schade door brand, storm, water of inbraak. Met de Interpolis Woonhuisverzekering zijn uw tuin, glas, fundering, bijgebouwen en garages bovendien meeverzekerd.

Bekijk de Interpolis Woonhuisverzekering

Huurhuis? Kies voor deze verzekering

Uw verhuurder heeft voor het huis al een opstalverzekering afgesloten. Een inboedelverzekering is wél belangrijk. Verbetert u de woning met bijvoorbeeld een andere keuken, parketvloer of nieuw schilderwerk? Of neemt u dit over van de vorige huurder? Dan is dit meeverzekerd met de Inboedelverzekering. Dat noemen we huurdersbelang.

Bekijk de Interpolis Inboedelverzekering

Meer over

Alle woonverzekeringen

Schade voorkomen in en rondom uw woning

Uw woonverzekeringen bij een verhuizing

Contact

Rabobank