Uw bezittingen verzekerd

Binnen en buiten de deur

Uw bezittingen verzekeren: binnen, onderweg en in het buitenland

Met een inboedelverzekering verzekert u uw bezittingen in huis. Met de Interpolis Inboedelverzekering is schade door vrijwel elke denkbare schade verzekerd. Maar hoe zit het eigenlijk met de waardevolle spullen die u meeneemt? Stiekem nemen we deze spullen steeds vaker mee buiten de deur.

Bij Interpolis kunt u gelukkig ook terecht als u uw waardevolle spullen buiten de deur wilt verzekeren. In Nederland, op reis of allebei.

Hieronder zetten we op een rij hoe u uw waardevolle spullen kunt verzekeren. Bijvoorbeeld uw laptop, telefoon, horloge of fototoestel.

In huis

Met een inboedelverzekering verzekert u uw waardevolle spullen in huis én uw vaste inboedel in de tuin, zoals uw tuinmeubelen en planten. Bijvoorbeeld tegen brand en inbraak. Maar ook als u (of uw partner/kind) per ongeluk iets stukmaakt in huis, bent u verzekerd.

In de tuin en onderweg in Nederland

Met de BuitenDeDeur verzekering zijn uw bezittingen in de tuin en onderweg in Nederland verzekerd. Tegen beschadiging, verlies én diefstal (ook diefstal uit uw auto). Een aparte telefoonverzekering is niet meer nodig.

In het buitenland

Met de aanvullende dekking ‘Bagage’ bij de reisverzekering zijn uw bezittingen op vakantie verzekerd. Bijvoorbeeld als u uw zonnebril kwijtraakt op de camping in Frankrijk. Of als uw camera wordt gestolen terwijl u naar de Eiffeltoren staat te kijken.

Meteen uw premie voor deze verzekeringen berekenen? Dat doet u binnen een paar minuten.

Log in voor uw premie met pakketkorting

Contact

Rabobank