Vergelijken woonverzekeringen

Schade aan uw huis en spullen verzekeren

Uw huis én spullen verzekeren

In en om uw huis kan van alles schade veroorzaken. Een kapotte telefoon doordat uw kind deze in de keuken liet vallen. Een kapot dak, gebroken ruit of ingestorte schutting door de storm van vannacht. Of een brandplek in de bank door een sigaret. Schade aan uw huis en bezittingen verzekert u met een woonhuis- (opstal) en inboedelverzekering.

Woonhuisverzekering en inboedelverzekering vergelijken

Welke schade onder welke verzekering valt is soms wat onduidelijk. Meestal is het zo dat alles wat echt vast zit aan uw huis, onder de woonhuisverzekering valt. Alles wat in uw huis staat (en u eventueel kunt verplaatsen) valt onder uw inboedelverzekering. Met de woonverzekeringen van Interpolis bent u onder andere verzekerd tegen schade door water, storm, brand en inbraak.

Wilt u beide verzekeringen afsluiten? Dan is het handig om dit bij één verzekeraar te doen. Bestaat er twijfel over onder welke verzekering een schade valt, dan maakt dat bij dezelfde verzekeraar niet uit.

Inboedelverzekering van Interpolis

Met de Inboedelverzekering van Interpolis verzekert u uw spullen in en om uw huis uitgebreid tegen schade. Denk aan uw (tuin)meubels, sieraden, kostbare verzameling of elektronica. Ook veranderingen of uitbreidingen aan een huurhuis zijn automatisch verzekerd. Zoals een parketvloer, behang of een badkamer.

Ga naar de inboedelverzekering

Woonhuisverzekering (opstalverzekering) van Interpolis

Met de Interpolis Woonhuisverzekering (opstalverzekering) is uw huis verzekerd tegen schade. Denk aan schade aan muren, plafonds, het dak, de keuken of de schuifpui. Ook uw tuin, glas, fundering, bijgebouwen en garages zijn meeverzekerd.

Een appartement kunt u niet met de woonhuisverzekering verzekeren. Vraag bij de Vereniging van Eigenaren (VvE) na of er een woonhuisverzekering is afgesloten voor het hele gebouw. Een woonhuisverzekering bij een huurhuis is ook niet nodig. Dit regelt de verhuurder.

Ga naar de woonhuisverzekering

Spullen buiten huis verzekeren

Soms bent u met een inboedelverzekering net niet verzekerd. Bijvoorbeeld als u uw iPad in de tuin laat vallen of als uw waardevolle spullen buitenshuis worden gestolen. Met de Interpolis BuitenDeDeur® verzekering bent u in Nederland verzekerd tegen schade, diefstal en verlies aan/van uw bezittingen buiten uw woning, óók in uw tuin.

Ga naar de BuitenDeDeur verzekering

Contact

Rabobank