Aanvullende tandartsverzekering Interpols

Tandartsverzekering ZorgActief

Tandartskosten vallen niet onder de basisverzekering van ZorgActief. Daarom bieden wij aanvullende tandverzekeringen GebitActief aan:

keuze uit 3 verzekerde bedragen voor controles en behandelingenhet herstel van je gebit na een ongeval wordt vergoed100% vergoeding voor consulten, foto’s en vullingen

Dit is een verzekering van Interpolis. Glashelder

Bereken je premie
Direct afsluiten

Verzeker alleen wat je écht nodig hebt

Tandartskosten vallen voor verzekerden vanaf 18 jaar niet onder de basisverzekering of de aanvullende verzekering. Met GebitActief ben je verzekerd voor controles, behandelingen en het herstel van je gebit na een ongeval (tot maximaal € 10.000).

Keuze uit drie verzekerde bedragen

GebitActief
€ 250
GebitActief
€ 500
GebitActief
€ 1.000

Maximaal vergoed bedrag
voor behandelingen

€ 250€ 500€ 1.000

Consulten, second opinion, foto’s, verdovingen
(A10 en A15), vulling, tandvleesbehandelingen (T21 en T22) en
het trekken van tanden en kiezen

100% vergoed100% vergoed100% vergoed

Mondhygiëne (M-codes)

75% vergoed75% vergoed75% vergoed

Overige behandelingen, zoals kronen
en bruggen

75% vergoed75% vergoed75% vergoed
Per maand vanaf€ 11,25€ 18,50€ 36,25

De premies verschillen per leeftijdsgroep. Hierboven staan de premies per maand voor verzekerden van 18 tot en met 29 jaar. 

Goed om te weten over de tandartsverzekering

Je kunt GebitActief € 250 en € 500 online afsluiten of via de Rabo Bankieren App. Kies je voor GebitActief € 1.000? Dan zal Interpolis contact met je opnemen om een aantal aanvullende vragen te stellen. Je antwoorden zijn nodig om te bepalen of je kunt worden toegelaten tot deze verzekering. 
Declaraties kun je eenvoudig indienen op Interpolis.nl/declareren of via de Interpolis Zorg App (Android en iOS). Voor kinderen jonger dan 18 jaar vallen de reguliere tandartskosten onder de basisverzekering. Orthodontie voor kinderen jonger dan 18 jaar kun je meeverzekeren met de 'gewone' aanvullende verzekering. Voor deze verzekering geldt een wachttijd van een jaar.
Zorgcompact afsluiten

Interpolis ZorgCompact®

Heb je niet veel aanvullende dekkingen nodig en regel jij zaken graag online? Bekijk dan de Interpolis ZorgCompact® verzekering met een scherpe basispremie van € 109,25 per maand. Je bent met deze verzekering al aanvullend verzekerd vanaf € 9,25 per maand, inclusief tandartsverzekering.

Bekijk Interpolis Zorgcompact®

Nog geen klant?

Wanneer je nog geen klant bent bij Rabobank en graag een Interpolis zorgverzekering wil afsluiten, vragen we om jezelf te legitimeren bij een lokale Rabobank in je omgeving. Het is niet verplicht om een bankrekening te openen. Daarna kun je je zorgverzekering aanvragen. 

Mocht het niet lukken om je voor 31 december te legitimeren bij je lokale Rabobank, zeg dan je huidige zorgverzekering uiterlijk op 31 december op en ga in januari naar een lokale Rabobank om je te legitimeren. Daarna kun je nog tot en met 31 januari een ZorgCompact of ZorgActief zorgverzekering afsluiten. Deze gaat dan in per 1 januari 2020. 

Meer informatie