Aanvraag of wijziging incassering en/of discontering export incasso

Krijg meer zekerheid bij internationale handelstransacties met een Documentair Incasso. Doordat Rabobank optreedt als tussenpersoon, heb je meer grip op goederen en betalingen.

Een aanvraag- of wijzigingsopdracht indienen

1
Keuze formulier

Download het aanvraag- of wijzigingsformulier onderaan. Let op: gebruik hiervoor het opslaan icoon; en open het bestand vervolgens met Adobe Acrobat Reader (bestand geeft een foutmelding in internetbrowser). Zorg ervoor dat de beveiligde weergave in Adobe is uitgeschakeld.

2
Invullen

Vul dit opdrachtformulier zo volledig mogelijk in. De velden met een (V) zijn noodzakelijk. Het weglaten van benodigde informatie kan leiden tot vertraging in de verwerking. Bij vragen over het invullen van dit formulier, neem contact op met de Trade Service Desk: Telefonisch (088 - 727 11 63) tussen 8.00 - 17.30 uur of mail naar trade.servicedesk@rabobank.nl.

3
Printen en ondertekenen

Print het opdrachtformulier uit en laat deze rechtsgeldig ondertekenen door de wettelijk vertegenwoordiger(s).

4
Opdracht verzenden

Stuur dit rechtsgeldig ondertekende formulier samen met uw documenten naar Rabobank Trade Services (UW 5), Winthontlaan 1, 3526 KV Utrecht, Nederland. Let op! Voor een efficiënte en snelle verwerking van uw opdracht en om eventuele beschadiging van de documenten te voorkomen, verzoeken wij u deze aan te bieden zonder de papieren aan elkaar te nieten.

5
Behandeling

Na ontvangst van de correct ondertekende opdracht nemen wij je opdracht in behandeling. Bij vragen nemen we contact met je op.