Twee ondernemers bespreken internationaal betalingsverkeer

Internationaal betalingsverkeer

Of je nu start je met internationaal ondernemen of juist al actief bent in het buitenland. We helpen je graag (verder) op weg met passende producten voor internationaal zakendoen.

Interessante producten

Wanneer zijn deze producten voor mij interessant?

80% van de ondernemers die internationaal zakendoen, doet dit binnen de Eurozone. Dan kom je in de meeste gevallen een heel eind met een standaard zakelijke betaalrekening en een credit card. Als je vooral zakendoet binnen de Eurozone loop je geen koersrisico, dat hoef je dus niet te managen. Met een betaalrekening in euro’s kom je dan al een heel eind.

Doe je veel zaken met landen buiten de Eurozone, dan krijg je mogelijk wel te maken met valutarisico’s. Onze producten die je helpen deze te managen zijn dan voor jou interessant.

Naast valutarisico’s heb je als je internationaal zakendoet ook te maken met handelsrisico. Bijvoorbeeld of je de goederen of je geld wel (op tijd) ontvangt. Ook hier hebben we een aantal producten voor die jou helpen je handelsrisico’s af te dekken.

Internationaal ondernemen

Laat je inspireren door verhalen van andere ondernemers en ontdek slimme tips van onze experts.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer