Zakelijke verzekeringen voor ondernemers

Bedrijfsverzekeringen

Met de juiste bedrijfsverzekeringen zorg je ervoor dat je onbezorgd kan blijven ondernemen. Wil je zelf online een zakelijke verzekering afsluiten of heb je behoefte aan advies op maat? Bij Rabobank ben je aan het juiste adres.

Ook mogelijk: advies over je pensioenregeling

Animatie futuristisch bureau - zakelijke verzekeringen

Daarom verzekeren via de Rabobank

Je financiën en verzekeringen overzichtelijk bij elkaarWe helpen je financieel gezond groeienRelevante risico’s afgedekt dankzij ons grote verzekeringsaanbod

Wat is een bedrijfsverzekering?

Een bedrijfsverzekering is een zakelijke verzekering die je als onderneming kunt afsluiten om je bedrijfsrisico’s te dekken. Zo is je bedrijf beter beschermd in geval van schade en dek je het risico op financiële klappen. Rabobank biedt voor ieder bedrijf passende verzekeringsoplossingen.

Bekijk hier alle online af te sluiten verzekeringen.

Verzekeringsdocument

Welke bedrijfsverzekeringen heb ik nodig?

Ieder bedrijf is anders. Daarom heeft ieder bedrijf andere verzekeringsbehoeften. Welke verzekeringen voor jouw zaak van belang zijn, is afhankelijk van een aantal factoren. Doorgaans zijn de meest belangrijke bedrijfsverzekeringen:

  • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
  • Rechtsbijstand
  • Inventaris
  • Voorraad

Ontdek de belangrijkste verzekeringen voor je bedrijf.

Wat kost een bedrijfsverzekering?

De premie van je bedrijfsverzekeringen is afhankelijk van verschillende factoren. Zoals het aantal medewerkers dat je bedrijf in dienst heeft, de branche waarin je bedrijf actief is en je bruto jaaromzet.

Stel hier eenvoudig je verzekeringspakket samen en ontdek je premie.

Halfjaar gratis aansprakelijkheidsverzekering starter

Zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen

De aansprakelijkheidsverzekering is de meest gekozen verzekering door zzp’ers en mkb’ers. Als starter krijg je de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® een halfjaar gratis.

Bereken je premie Halfjaar gratis