Man staat lachend achter de toonbank van een koffiezaak

Zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is de meest gekozen verzekering door zzp’ers en mkb’ers. Deze verzekering dekt schade veroorzaakt door jou, je medewerkers of je producten. De verzekering kan – indien je hiervoor in aanmerking komt - aangevuld worden met een beroeps-, bestuurders- of CAR-verzekering.

Kosten aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

Je maandelijkse kosten (premie) voor een aansprakelijkheidsverzekering zijn afhankelijk van een aantal factoren. Je branche en je jaaromzet hebben hier bijvoorbeeld invloed op. Wil je weten wat de exacte kosten zijn? Bereken dan je premie.

Is je bedrijf minder dan 12 maanden geleden ingeschreven bij de KvK, dan krijg je de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering het eerste halfjaar gratis. Dit geldt ook voor de aanvullende beroeps-, bestuurders- én CAR-verzekering.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB)

Met een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) ben je verzekerd voor schade die jij, je medewerkers of je producten veroorzaken. Het gaat om schade aan personen en om schade aan spullen van anderen. Benieuwd naar de kosten van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Heb je een adviserende functie, bijvoorbeeld in de zorg, ICT of als accountant? Met de aanvullende beroepsaansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade door beroepsfouten. De dekking is hierbij afgestemd op je beroep. Het gevolg van een beroepsfout bestaat vaak uit vermogensschade (financieel verlies). Ben je architect of ingenieur? Dan kan een beroepsfout ook leiden tot zaakschade (schade aan bezittingen) of letselschade (lichamelijke of geestelijke schade). Benieuwd naar de kosten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

CAR-verzekering (Construction Allrisk)

Ben je aannemer, constructeur of architect? Met de aanvullende CAR-verzekering ben je verzekerd voor schade aan nieuwbouw of bestaande bouw, die ontstaat tijdens de bouw of verbouwing. Ook schade aan technische installaties is verzekerd. Benieuwd naar de kosten van een CAR-verzekering?

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Met de aanvullende bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade door een bestuurlijke fout van jezelf of een medebestuurder. Zo is je privévermogen beschermd en kom je niet voor onverwachte kosten te staan als een beslissing verkeerd uitpakt. Benieuwd naar de kosten van een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering?

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer