Man die zijn elektrische bus oplaadt

Zakelijke verzekering als mkb'er nodig?

We helpen je graag, geheel vrijblijvend

Mkb verzekeringen voor jouw bedrijf

Ondernemen is leuk, maar ook spannend. Want naast groei en succes, heb je ook te maken met verantwoordelijkheden en risico's. Hoe verzeker je dat? Bijvoorbeeld de aankoop van nieuwe elektrische busjes of zonnepanelen op je dak. Of het openen van een nieuwe vestiging of het aannemen van meer mensen. We staan voor je klaar en helpen je graag met het regelen van je zakelijke verzekeringen.

Maak gebruik van onze expertise

    Je krijgt een verzekeringsoplossing met uitgebreide dekking Je krijgt duidelijk de voorwaarden uitgelegd, waardoor je zelf de juiste verzekering(en) en dekking(en) kunt kiezen We zijn betrokken en deskundig en nemen de tijd voor jou. Je financiën én verzekeringen onder één dak

Direct iemand spreken?

Ben je al zakelijk klant? Bel binnen onze kantooruren via je Rabo App zodat we je sneller kunnen helpen.
Nog geen Rabobank klant? Bel binnen onze kantooruren naar onze Rabo Klantenservice op 088-7226666.

Daarom als mkb’er verzekeren via Rabobank

Illustratie smartphone

Al je bankzaken onder één dak

Bij Rabobank heb jij je financiën en verzekeringen bij elkaar.

Illustratie van een groeiend plantje

Hulp bij afsluiten

Verzekeringen zijn niet altijd eenvoudig. Dat begrijpen we. Daarom helpen we je bij vragen rondom je verzekeringen en de voorwaarden.

Illustratie document met vinkje

Blijf passend verzekerd

Verandert jouw bedrijf of situatie? Geef dit dan aan ons door. Zo blijven je verzekeringen passen bij je bedrijf.

Welke verzekeringen zijn verplicht voor mkb’ers?

Voor jouw specifieke branche of sector kunnen er verplichte verzekeringen zijn. Of soms eist bijvoorbeeld een opdrachtgever of de CAO dat je een bepaalde verzekering nodig hebt om zaken te kunnen doen, zoals de aansprakelijkheidsverzekering of een verzuimverzekering. Er is één verplichte verzekering die voor alle mkb’ers met een zakelijke auto geldt: de bedrijfsautoverzekering. Vanaf hoogstwaarschijnlijk 2029 gaat ook de arbeidsongeschiktheidsverzekering verplicht zijn voor het mkb.

Verzekeringen voor mkb’ers in de retail, zorg en horeca.

Kosten van mkb verzekeringen

De kosten van mkb verzekeringen zijn onder meer afhankelijk van je omzet of branche. Vul deze factoren in als je online je verzekering afsluit. Ook bij een online premieberekening worden deze factoren gevraagd, zodat je een indicatie van de kosten van je verzekering krijgt. De kosten van verzekeringen voor mkb’ers zijn ook afhankelijk van het eigen risico dat je kiest.

Hoe verzeker je dat?

Inzicht in je bedrijfsrisico’s en verhalen van andere ondernemers. Deze kennisartikelen staan vol tips waar je morgen al mee aan de slag kunt.

Meer verzekeringsnieuws

Je verzekeringen goed geregeld

Pensioenregeling voor je medewerkers

Wil je je werknemers een pensioen aanbieden? Of ben je benieuwd of je huidige regeling nog wel voldoende aansluit? Bij Rabobank ben je aan het juiste adres voor een passend pensioenadvies. Met een pensioenadviseur bespreek je welke pensioenregeling het best bij jouw bedrijf past.

Zakelijk verzekeren via Rabobank

Rabo BasisPakket voor samen

Zelf je verzekeringen online of telefonisch afsluiten

Kies je verzekeringen en sluit deze zelf af: online of via de Rabo Klantenservice. Kom je er even niet uit? Bel dan naar de Rabo Klantenservice of vraag een gesprek aan. We bellen je dan binnen 1 werkdag terug. Je ontvangt dan geen advies, maar we staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Zo kun je zelf bepalen of een verzekering of dekking passend is.

Rabobank

Verzekeringen die je alleen telefonisch kunt afsluiten

Sommige verzekeringen kun je alleen telefonisch afsluiten, niet online. Bijvoorbeeld een verzuim-, cyber-, glas-, garage-, milieuschadeverzekering. Bel de Rabo Klantenservice of vraag een gesprek aan. Dan bespreken we welke dienstverlening bij je past voor het afsluiten van deze verzekering(en): zelf afsluiten of afsluiten met advies. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.

Chat met de Rabobank

Verzekeringen met advies afsluiten

Wanneer jouw situatie erom vraagt, kun je verzekeringen met advies sluiten via de Rabobank. Een team van experts adviseert over passende zakelijke verzekeringen. We brengen de verzekerbare risico’s voor jouw bedrijf in kaart na een gesprek. Je ontvangt een adviesrapport en na jouw akkoord sluiten wij de verzekeringen voor je af. Plan een gratis en vrijblijvend gesprek.

Rabobank

Je verzekeringen zijn afgesloten

Na het afsluiten van de verzekeringen horen we het graag als er veranderingen in jouw (bedrijfs)situatie zijn. Deze kunnen namelijk grote impact hebben op je verzekeringen. Dus geef wijzigingen aan ons door. Zo voorkom je onaangename verrassingen.

Veelgestelde vragen

phone

Hulp nodig?