Rabobank

Zakelijke verzekeringen nodig voor jouw organisatie?

We helpen je graag

Vraag gesprek aan
We helpen je graag bij het afsluiten van je verzekering. Over deze verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® geven we geen persoonlijk advies.

Zakelijke verzekeringen voor VvE's, verenigingen en stichtingen

Zit jij in het bestuur van een VvE, vereniging of stichting? Dan is het belangrijk om te weten welke risico’s er spelen voor je VvE of organisatie, maar ook voor jezelf als bestuurder. Daarom staan we voor je klaar en helpen je met het regelen van zakelijke verzekeringen.

In gesprek over verzekeringen

    We beantwoorden jouw vragen en nemen de tijd voor jou Kies zelf de juiste verzekering(en) en dekking(en) Je financiën én verzekeringen onder één dak

Welke verzekeringen voor VvE’s, verenigingen of stichtingen zijn verplicht?

Een VvE is wettelijk verplicht om twee verzekeringen af te sluiten. Dit zijn een opstalverzekering (gebouwenverzekering) en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Als bestuurslid, directeur, toezichthouder of commissaris van een organisatie bescherm je met een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering je privévermogen.

Daarom verzekeren via Rabobank

Illustratie smartphone

Al je bankzaken onder één dak

Bij Rabobank heb jij je financiën en verzekeringen bij elkaar.

Illustratie van een groeiend plantje

Hulp bij afsluiten

Verzekeringen zijn niet altijd eenvoudig. Dat begrijpen we. Daarom helpen we je bij vragen rondom je verzekeringen en de voorwaarden.

Illustratie document met vinkje

Blijf passend verzekerd

Verandert jouw organisatie? Geef dit dan aan ons door. Zo blijven je verzekeringen passend.

Opstalverzekering VvE

De opstalverzekering (gebouwenverzekering) beschermt een compleet woningcomplex tegen (financiële) schade aan de constructieve delen van het pand, zoals vloeren, muren of gevels. De bewoners betalen gezamenlijk de premie van de gebouwenverzekering voor een VvE. Houd bij het regelen van een opstalverzekering VvE rekening met de herbouwwaarde en de appartementsclausule.

Hoe verzeker je dat?

Krijg inzicht in bedrijfsrisico's en lees verhalen van andere VvE’s en ondernemers. Deze kennisartikelen staan vol tips waar je direct mee aan de slag kunt.

Meer verzekeringsnieuws

Pensioenregeling voor medewerkers van verenigingen en stichtingen

Heeft je vereniging of stichting medewerkers in dienst en wil je hun een pensioen aanbieden? Of ben je benieuwd of je huidige regeling nog wel voldoende aansluit? Bij Rabobank ben je aan het juiste adres voor een passend pensioenadvies. Met een pensioenadviseur bespreek je welke pensioenregeling passend is voor jouw organisatie.

Zakelijk verzekeren via Rabobank

Rabo BasisPakket voor samen

Zelf je verzekeringen online of telefonisch afsluiten

Kies je verzekeringen en sluit deze zelf af: online of via de Rabo Klantenservice. Kom je er even niet uit? Bel dan naar de Rabo Klantenservice of vraag een gesprek aan. We bellen je dan binnen 1 werkdag terug. Je ontvangt dan geen advies, maar we staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Zo kun je zelf bepalen of een verzekering of dekking passend is.

Rabobank

Verzekeringen die je alleen telefonisch kunt afsluiten

Sommige verzekeringen kun je alleen telefonisch afsluiten, niet online. Bijvoorbeeld een verzuim-, cyber-, glas-, garage-, milieuschadeverzekering. Bel de Rabo Klantenservice of vraag een gesprek aan. Dan bespreken we welke dienstverlening bij je past voor het afsluiten van deze verzekering(en): zelf afsluiten of afsluiten met advies. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.

Chat met de Rabobank

Verzekeringen met advies afsluiten

Wanneer jouw situatie erom vraagt, kun je verzekeringen met advies sluiten via de Rabobank. Een team van experts adviseert over passende zakelijke verzekeringen. We brengen de verzekerbare risico’s voor jouw organisatie in kaart na een gesprek. Je ontvangt een adviesrapport en na jouw akkoord sluiten wij de verzekeringen voor je af. Plan een gratis en vrijblijvend gesprek.

Rabobank

Je verzekeringen zijn afgesloten

Na het afsluiten van de verzekeringen horen we het graag als er veranderingen in jouw (bedrijfs)situatie zijn. Deze kunnen namelijk grote impact hebben op je verzekeringen. Dus geef wijzigingen aan ons door. Zo voorkom je onaangename verrassingen.

Veelgestelde vragen