Head shot smiling pretty indian girl sitting at table, looking at laptop screen. Happy hindu ethnic woman reading message email with good news, chatting with clients online, working remotely.

Wijziging internationale bankgarantie

Tijdens de looptijd van de bankgarantie kunnen bepaalde wijzigingen nodig zijn. Als opdrachtgever kun je een bankgarantie wijzigen.

Deze onderdelen kunnen worden gewijzigd:

    De looptijd van de bankgarantie. Aanpassing van het in de bankgarantie genoemde bedrag. De tekst van de garantie.

Een wijzigingsopdracht indienen

1
Keuze formulier

Download het wijzigingsformulier onderaan. Let op: gebruik hiervoor het opslaan icoon; en open het bestand vervolgens vanuit de verkenner met Adobe Acrobat Reader (bestand geeft een foutmelding in internetbrowser). Zorg ervoor dat de beveiligde weergave in Adobe is uitgeschakeld.

2
Invullen

Vul dit opdrachtformulier volledig in. Alle velden zijn verplicht om in te vullen. Het weglaten van benodigde informatie kan leiden tot vertraging in de verwerking. Bij vragen over het invullen van dit formulier, neem contact op met de Trade Service Desk: Telefonisch (088 - 727 11 63) tussen 8.30 - 17.00 uur of mail naar trade.servicedesk@rabobank.nl.

3
Printen en ondertekenen

Print het opdrachtformulier uit en laat deze rechtsgeldig ondertekenen door de wettelijk vertegenwoordiger(s).

4
Opdracht verzenden

Stuur een digitale versie van de getekende opdracht inclusief eventuele bijlagen naar ts.verwerking@rabobank.nl.

5
Behandeling

Na ontvangst van een volledig en ondertekende opdracht nemen we de opdracht in behandeling. Indien het een standaard garantie betreft en er geen aanvullende vragen zijn, dan is de verwachting dat deze na 3 tot 5 werkdagen wordt verzonden. Bij een maatwerk garantie kan de doorlooptijd afwijken afhankelijk van de details van de aanvraag.

Veelgestelde vragen