Een internationale bankgarantie biedt jou én je buitenlandse handelspartner zekerheid van levering en betaling. Zo kun je veilig en vertrouwd internationaal zakendoen.

Zekerheid van levering en betaling voor jou en je handelspartner Financiële vergoeding als verplichtingen niet zijn nagekomen Biedt uitkomst bij het onderhandelen van de betalingsperiode

Zo werkt een internationale bankgarantie

Doe je zaken met een buitenlandse handelspartner, dan gaat dit vaak gepaard met wederzijdse risico’s. Om duidelijkheid te scheppen welke verplichtingen zijn overeengekomen, worden afspraken vastgelegd in een contract. Een bankgarantie biedt je handelspartner extra zekerheid dat jij alle verplichtingen kunt en zal nakomen.

Video etrade
SmartStore

Rabo eTrade: online je Trade zaken afhandelen

Met Rabo eTrade regel je eenvoudig en online al je Trade zaken op een vertrouwde manier. Maak je regelmatig gebruik van internationale bankgaranties of wil je bijvoorbeeld direct inzicht in de status van je producten? Dan is dit digitale platform iets voor jou.

Veelgestelde vragen over internationale bankgarantie

Voorwaarden

Rabobank maakt voor bankgaranties gebruik van de 'Uniforme Regels voor Bankgaranties (URDG758)'. Deze zijn te bestellen op de website van de Internationale Kamer van Koophandel.

Kunnen we je verder helpen

Voor overige vragen kun je een bericht sturen naar de Trade Service Desk. Of neem telefonisch contact op via (088) 727 11 63 tussen 8:00 – 17:30 uur.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer