Head shot smiling pretty indian girl sitting at table, looking at laptop screen. Happy hindu ethnic woman reading message email with good news, chatting with clients online, working remotely.

Wijziging binnenlandse bankgarantie

Tijdens de looptijd van de bankgarantie kunnen bepaalde wijzigingen nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan de looptijd, het genoemde bedrag of de tekst van de garantie. Op deze pagina lees je hoe je dit aanpakt.

Een wijzigingsopdracht indienen

1
Download het wijzigingsformulier

Download het wijzigingsformulier onderaan. Let op: gebruik hiervoor het opslaan icoon; en open het bestand vervolgens vanuit de verkenner met Adobe Acrobat Reader (bestand geeft een foutmelding in internetbrowser). Zorg ervoor dat de beveiligde weergave in Adobe is uitgeschakeld.

2
Invullen

Vul dit opdrachtformulier volledig in. Het weglaten van benodigde informatie kan leiden tot vertraging in de verwerking. Bij vragen over het invullen van dit formulier, neem contact op met de Trade Service Desk: Telefonisch (088 - 727 11 63) tussen 8.30 - 17.00 uur of mail naar trade.servicedesk@rabobank.nl.

3
Printen en ondertekenen

Print het opdrachtformulier uit en laat deze rechtsgeldig ondertekenen door de wettelijk vertegenwoordiger(s).

4
Opdracht verzenden

Stuur een digitale versie van de getekende opdracht inclusief eventuele bijlagen naar binnenlandsebankgaranties@rabobank.nl.

5
Behandeling

Na ontvangst van een volledig en ondertekende opdracht nemen we de opdracht in behandeling. Indien het een standaard garantie betreft en er geen aanvullende vragen zijn, dan is de verwachting dat deze na 3 tot 5 werkdagen wordt verzonden. Bij een maatwerk garantie kan de doorlooptijd afwijken afhankelijk van de details van de aanvraag.

Veelgestelde vragen over binnenlandse bankgarantie