Close up of two business people having a quick chat outside the office

Eenvoudig ondernemen met de oplossingen van Rabobank en partners

Zoek je een kassasysteem dat naadloos aansluit bij Rabo Smart Pay, wil je je webshop naar een hoger plan trekken, je bankrekening eenvoudig koppelen aan je boekhoudpakket of je klanten zonder administratieve rompslomp online identificeren? Rabobank beschikt over een uitgebreid partnernetwerk waarmee je dat kunt realiseren. Deze partners bieden innovatieve oplossingen waarin de betaal- en identificatiediensten van Rabobank zijn geïntegreerd en zorgen voor een naadloze aansluiting op jouw bedrijfsvoering.

Een overzicht van al onze partners

Samen met ons netwerk aan partners bieden wij innovatieve oplossingen waarin de betaal- en identificatiediensten van Rabobank zijn geïntegreerd. Daarnaast bieden partners financieringsmogelijkheden aan. Zo hoef jij de stap naar de bank niet te maken. We sluiten steeds meer partners aan op ons netwerk. Lees hier welke partners er zijn en wat zij voor jou kunnen betekenen

Partners voor betaaloplossingen

Deze partners bieden online en offline betaaloplossingen. Voor de inrichting van het kassasysteem in je bedrijf, het samenstellen van jouw betaalautomaten of het ontwikkelen van een bestelsysteem in je zaak. Daarnaast bieden ze hulp bij het opzetten of verbeteren van je website of webshop, het integreren van betaaloplossingen in je bestaande webwinkel of juist met het digitaliseren van je bedrijf. Klik op de logo’s voor meer informatie over de partners.

"Ondernemingen die klant zijn bij Rabobank kunnen hun zelfservicezuil via een eenvoudige Plug & Play koppelen aan Rabo Smart Pay, zodat kun klanten in hun vestiging kunnen betalen zoals zij willen."

Jan Lommer, Qiox

Partners voor offline payments

Deze partners kunnen je helpen bij de inrichting van het kassasysteem in jouw bedrijf, het samenstellen van jouw betaalautomaten of het ontwikkelen van een bestelsysteem voor in jouw zaak. Klik op de logo’s om meer informatie over de partners te lezen.

"Zoals wij toonaangevend zijn in de markt van besteloplossingen, is Rabobank dat als het gaat om betaaloplossingen. Sinds kort hebben we onze krachten gebundeld in een partnerovereenkomst. Daardoor kunnen wij onze klanten nog beter adviseren over de benodigde betaalvormen en onze systemen daarvoor perfect inrichten."

Björn Nijhuis, Eijsink

Partners voor identity services

Deze partners ondersteunen je bij het online identificeren van jouw klanten, het uitvoeren van een leeftijdscheck met iDIN, het vastleggen van de informatie en het verzorgen van online ondertekening van jouw documenten. Klik op de logo’s voor meer informatie over de partners.

"Rabobank heeft mooie producten op de plank liggen, wij zorgen er via een samenwerking voor dat we die met ons platform laagdrempelig kunnen aanbieden aan onze klanten. Zo zijn we een soort hub tussen de bank en de systemen van onze klanten. We werken met Rabobank samen op zowel het gebied van de identiteitsdiensten van Rabo Identity Services als de betaaloplossingen via Rabo Smart Pay."

Benjamin van Alkemade , Twikey

Partners voor grote en kleine financieringsoplossingen

Als ondernemer wil je kunnen ondernemen en groeien. Hier is vaak extra kapitaal voor nodig maar soms voelt de stap naar de bank nog als een drempel. Omdat Rabobank ondernemers wil helpen groeien, maken wij daarom de stap naar ondernemers. Dit doen we door samen te werken met partnerbedrijven die hun B2B-dienstverlening willen verrijken door ook financiële producten aan te bieden.

Denk aan een boekhoudpakket waarbij je facturen niet alleen kunt maken en versturen, maar ze ook direct kan laten voorschieten door Rabobank zonder dat je de boekhoudomgeving hoeft te verlaten. Of het aanvragen van een Rabobank bedrijfslening via bol.com op basis van je bol.com omzet. Klik op de logo’s voor meer informatie over de partners.

Klik op de logo’s om meer informatie over de partners te lezen.

Evenementen & webinars

Inspirerende sessies om je kennis te verdiepen

Rabobank organiseert regelmatig kennissessies waarbij we kennis delen en inspireren over verschillende onderwerpen. Onze partners sluiten vaak aan bij deze bijeenkomsten om jou meer te vertellen over hun expertise. Ben je benieuwd wat er op de agenda staat of wil je een bijeenkomst die al geweest is terugkijken? Klik dan op de link hieronder.

Ook partner worden?

Wil je ook partner worden van Rabobank?

Veelgestelde vragen

Ook partner worden?

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer