Twee ondernemers aan bureau in onderneming

Webwinkel Vakdagen 2022

Op woensdag 29 en donderdag 30 juni 2022 vinden de Webwinkel Vakdagen plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Rabobank is hier ook aanwezig. Bezoek onze stand en ervaar hoe wij je kunnen ondersteunen met verschillende betaaloplossingen voor online, onderweg en in je winkel.

Groeien met onze betaaloplossingen

Zakelijke klanten ondersteunen bij een duurzame groei van hun bedrijf. Dat is waar we als Rabobank voor staan. Neem al onze betaaloplossingen voor zowel on- als offline payments. Via Rabo OmniKassa kunnen ondernemers klanten laten betalen zoals zij dat willen: in de winkel, onderweg of via de webshop. Met onze betaaloplossingen kunnen zakelijke klanten groeien.

Infographic OmniKassa totaaloplossing: Winkel, onderweg, online.

Bezoek ons op de Webwinkel Vakdagen

Rabobank is met een stand aanwezig tijdens de Webwinkel Vakdagen 2022. De Webwinkel Vakdagen zijn al 15 jaar hét ontmoetingsplatform voor de gehele e-commerce branche. Op woensdag 29 en donderdag 30 juni 2022 vindt alweer de 15de editie van het grootste e-commerce-event van de Benelux plaats in de Jaarbeurs Utrecht.

Webwinkel Vakdagen praktische informatie

Op woensdag 29 en donderdag 30 juni 2022, dagelijks van 10.00 uur – 17.00 uur Jaarbeurs Utrecht Stand 278

Inschrijven

Bezoek de beurs gratis en ontvang een effectief, actueel en relevant overzicht van het hele e-commercelandschap. Je vindt Rabobank op stand 278. Kom langs en ervaar hoe wij je kunnen ondersteunen bij verschillende betaaloplossingen. Aanmelden kan rechtstreeks via deze link .

Groeien via onze partners

Deze oplossingen bieden we ook aan via een netwerk van partners. De partner ontzorgt de ondernemer die eenvoudig gebruik kan maken van deze betaaloplossingen wanneer het hem het beste uitkomt. Dat noemen we banking as a Service. Onze partner zorgt voor een naadloze aansluiting via technische koppelingen.

Deze manier van samenwerken is de coöperatieve Rabobank op het lijf geschreven. Als geen ander weten we al vanaf onze oprichting de krachten te bundelen om ondernemers van dienst te zijn.