Ondernemer achter  zijn kassa met Rabo Smart Pay betaaloplossing

Schrijf je gratis in!

Bezoek de Webwinkel Vakdagen gratis en ontvang een overzicht van het hele e-commercelandschap.

Kom naar de Webwinkel Vakdagen 2023

Richt jij je als ondernemer op online verkoop? Bezoek dan de Webwinkel Vakdagen op 29 en 30 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.

Ontmoet ons op de Webwinkel Vakdagen

Rabobank is met een stand aanwezig tijdens de Webwinkel Vakdagen 2023. Ervaar hoe Rabobank jou kan ondersteunen met verschillende betaaloplossingen voor online, onderweg en in je winkel. Benieuwd hoe dit in de praktijk werkt, bezoek dan onze stand en laat je verrassen. Barbier Tony zorgt voor een onvergetelijk bezoek aan onze stand. Je vindt ons op stand 203.

Presentatie ‘Onmisbare trends op het gebied van e-commerce en online betalen’

Op woensdag 29 maart nodigen wij je uit voor een inspirerende presentatie.

Van conversational commerce tot bestellen en betalen via platforms van derden. De wereld van e-commerce ontwikkelt zich razendsnel. Op welke veranderingen en trends kan jij de komende jaren inspelen om relevant te blijven voor jouw klanten? Hoor deze onmisbare ontwikkelingen tijdens de presentatie van Rabobank. Joop Scheer van samenwerkingspartner Midmid, Jaap Dijkstra Strategic Partnership Manager Rabobank en Rabobank Sectorspecialist Retail & Groothandel, Olaf Zwijnenburg praten je in 20 minuten bij.

Over de sprekers

Joop Scheer, CEO en co-founder van Midmid. Bij Midmid staat software centraal. Ook bij Joop met zijn ruim 20 jaar ervaring als software engineer. Met de kennis van software en zijn ervaring en affiniteit met e-commerce maakt hij ondernemers enthousiast over e-commerce in diverse, soms niet zo voor de hand liggende, branches.

Jaap Dijkstra, Strategic Partnership Manager bij Rabobank B2B services. Jaap heeft in de afgelopen jaren in verschillende commerciële rollen kennis en kunde opgedaan in de markt van (online) betaaldiensten. Deze ervaring zet hij nu in om partners te verbinden met de bank en deuren te openen voor nieuwe vormen van financiële dienstverlening.

Olaf Zwijnenburg is een ervaren en ondernemende OmniChannel Executive die als directeur verantwoordelijk en betrokken is geweest bij grote transities van internationale retailers en merken. Hij zet zijn kennis, kunde en ervaring in als strategisch adviseur in de rol van Sectormanager Retail- en Groothandel en helpt ondernemers excelleren in de executie en slim digitaliseren. Daarnaast is hij voorzitter van de Rabobank Community Handel & Horeca.

Olaf begrijpt de uitdagingen, spreekt de taal van de ondernemer en geeft klanten, zowel binnen als buiten Rabobank, richting in de uitdagende retail- en groothandelssector over hoe om te gaan met de fundamentele veranderingen in consumentengedrag, demografie, concurrentie en technologie.

Wanneer: woensdag 29 maart 14.00-14.20

Waar: lezingenzaal 11, Jaarbeurs Utrecht

( Aanmelden voor de presentatie is niet nodig)

Groeien met onze betaaloplossingen

Jou ondersteunen bij een duurzame groei van je bedrijf. Dat is waar we als Rabobank voor staan. Neem al onze betaaloplossingen voor zowel on- als offline betalingen. Via Rabo Smart Pay kan jij als ondernemer je klanten laten betalen zoals zij dat willen: in de winkel, onderweg of via de webshop.

Groeien via onze partners

Onze betaaloplossingen bieden we ook aan via een netwerk van partners. De partner ontzorgt jou als ondernemer, doordat je eenvoudig gebruik kan maken van deze betaaloplossingen wanneer het jou het beste uitkomt. Dat noemen we Rabo Embedded Services. Onze partner zorgt voor een naadloze aansluiting via technische koppelingen.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer