Wat is Rabo SmartPin?

Met Rabo SmartPin laat je je klanten altijd en overal eenvoudig pinnen. In je salon, praktijk, winkel, onderweg of bij je klant thuis. Om te kunnen afrekenen, heb je alleen je smartphone of tablet, de Rabo SmartPin App en de kaartlezer nodig. Met de kaartlezer kunnen klanten hun pincode intoetsen of contactloos betalen. De kaartlezer kan je huren of kopen.

Tablet en mobiel tonen transactie

Rabo SmartPin App als kassaoplossing

Rabo SmartPin is meer dan alleen een mobiel pinapparaat. Je kunt van Rabo SmartPin een volledige kassaoplossing maken door een productcatalogus aan te maken in de app en deze op je tablet te gebruiken. Ook kan je in de Rabo SmartPin App je voorraad bij houden, meerdere gebruikers koppelen en zelfs contante betalingen registreren. Handig dus.

Meer over de Rabo SmartPin App mogelijkheden

Voordelen van Rabo Smartpin

logo prestop

Nieuw: Betalen met iDeal QR in Rabo SmartPin

Heeft een klant geen portemonnee bij zich? Of werkt de bankpas niet? Geen probleem! Met iDEAL QR in de Rabo SmartPin App is het enige dat je klant bij zich moet hebben een smartphone met een mobiel bankieren app. En het enige dat jij nodig hebt, is je smartphone of tablet met de Rabo SmartPin App. Je vraagt iDEAL QR SmartPin eenvoudig aan in je Rabo OmniKassa Dashboard.

Lees meer over iDEAL QR SmartPin

Upgrade jouw Rabo SmartPin nu naar Rabo SmartStore

Met de accessoires uit de Rabo SmartStore kan je jouw Rabo SmartPin uitbreiden met bijvoorbeeld een bonnenprinter, barcodescanner, toonbankhouder of kassalade. Zo maak je van je Rabo SmartPin snel en eenvoudig een professionele toonbank om trots op te zijn.

Wat is Rabo OmniKassa?

Als je Rabo SmartPin aanvraagt, maak je automatisch gratis gebruik van Rabo OmniKassa. In het bijbehorende Rabo OmniKassa dashboard heb je altijd in één oogopslag inzicht in je omzet. Alle betalingen van al je verkooppunten staan overzichtelijk bij elkaar. Of er nu in de winkel of online is betaald. Je ziet precies waar welke omzet is gerealiseerd. Ook kun je eenvoudig betaalmogelijkheden toevoegen en beheren.

Support Rabo SmartPin

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en makkelijk op onze supportpagina.