Bezorger met baard en pet op staat met pizzadozen in handen naast scooter

Rabo SmartPin: maak van je smartphone een pinapparaat

Zeven van de tien Nederlanders betaalt liever met de pinpas dan contant. Zij verwachten ook bij jou te kunnen pinnen. Met Rabo SmartPin maak je van je smartphone in een handomdraai een mobiel pinautomaat. Zo loop je dus geen omzet mis en kom je nóg professioneler over. Met Rabo SmartPin bepaal je zelf of je de mobiele pinautomaat koopt of huurt.

Mobiel pinapparaat met bluetooth icoon rabobank

Wat is Rabo SmartPin?

Met Rabo SmartPin laat je je klanten altijd en overal eenvoudig pinnen. Op de markt, het terras of op locatie. De Rabo SmartPin is namelijk een handig en compact mobiel pinapparaat waarvoor je alleen de kaartlezer en de (gratis) Rabo SmartPin App op je telefoon of tablet nodig hebt. Zo kun je gemakkelijk je eigen tablet of telefoon als pinautomaat gebruiken.

Voordelen van Rabo Smartpin

Betalingen van Maestro, American Express, V PAY, MasterCard en VISA accepteren
Je kassabon mailen of printen
Je contante betalingen registreren en wisselgeld berekenen
In de app je omzet inzien en downloaden
Betalingen de volgende dag op je rekening ontvangen
Een productencatalogus aanmaken
Eenvoudig je voorraad bijhouden
Verschillende gebruikers laten inloggen binnen hetzelfde contract
Gebruikmaken van retourpinnen
Tablet en mobiel tonen transactie

Rabo SmartPin App als kassaoplossing

Rabo SmartPin is meer dan alleen een mobiel pinapparaat. Je kunt van Rabo SmartPin ook een volledige kassaoplossing maken door een productcatalogus aan te maken in de app en deze op je tablet te gebruiken, voorraad bij te houden, meerdere gebruikers te koppelen en zelfs contante betalingen te registreren. Handig dus.

Meer over de Rabo SmartPin App mogelijkheden

Upgrade jouw Rabo SmartPin nu naar Rabo SmartStore

Heb jij al een Rabo SmartPin en ben je klaar voor de volgende stap? Dan kun je eenvoudig en snel upgraden naar Rabo SmartStore via het Rabo OmniKassa dasboard. Kies de accessoires die passen bij jouw bedrijf en maak van je Rabo SmartPin een slimme kassa.

Wat is Rabo OmniKassa?

Als je Rabo SmartPin aanvraagt, maak je automatisch gratis gebruik van Rabo OmniKassa. Het bijbehorende dashboard geeft je actueel inzicht in al je transacties. Ook kun je zonder rompslomp pinoplossingen en online kassa’s toevoegen en beheren.

Lees meer over Rabo OmniKassa

Support Rabo SmartPin

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en makkelijk op onze supportpagina.