Rabo Smart Pay Dashboard

Het Rabo Smart Pay Dashboard geeft op ieder moment inzicht in je transacties en omzetbijschrijvingen, zowel van pin- als online betaalmethoden. Ook kun je al je producten, verkooppunten en winkels beheren in het dashboard. Zo weet je altijd hoe jouw bedrijf er voor staat!

Zelf je dashboard inrichten

Je richt het Rabo Smart Pay Dashboard naar eigen wens in met winkels en verkooppunten en beheert vervolgens al je betaaloplossingen zelf. Zo heb je altijd overzicht over transacties en jouw producten. Je voegt eenvoudig betaalproducten of betaalmethoden toe en bepaalt zelf hoe de transacties worden uitbetaald. Bijvoorbeeld Rabo SmartPin, Rabo PinBox, PayPal of iDEAL. Ook wijzigt of beëindig je deze betaalproducten en -methoden zelf.

Belangrijkste functionaliteiten in het dashboard

    Flexibele dagafsluiting: transacties worden standaard van 0.00 uur tot en met 23:59 uur verzameld en volgende dag bijgeschreven. Je kunt dit afsluitmoment wijzigen om beter aan te sluiten bij de feitelijke openstellingsuren van je winkel, bijvoorbeeld van 02:00 uur tot en met 1:59 uur als je een café runt. Iedereen kan inloggen met zijn eigen pas en gebruikt het dashboard met de rechten die daarbij horen. Kies uit omzetbijschrijving op Contract-, Winkel-, Verkooppunt- en op Betaalpunt (per betaalautomaat en/of per webwinkel) niveau. Specificeer zelf de gewenste naam op afschrift van de klant. Inzicht in je omzetuitbetaling. Specificeer pin- en onlinetransacties tot op transactieniveau en exporteer je selectie. Al jouw pinautomaten of websites in 1 handig overzicht Voeg rekeningnummers toe en stel in waar de kosten en uitbetalingen op worden verrekend. Beheer zelf je Rabo Smart Pay contract.

phone

Hulp nodig?