Betalingen zakelijke creditcard aflossen

Als je nu iets koopt met je Rabo CreditCard, betaal je de kosten later pas. Je kunt dus gerust een grote uitgave doen, zoals een aankoop van kantoormeubels. Ook als je pas aan het eind van de maand genoeg geld op je rekening hebt om te betalen. We leggen je uit hoe dit werkt.

Maandelijks betalen

We schrijven je creditcardbetalingen elke maand af van je zakelijke rekening. Dit doen we altijd aan het eind van de maand. We schrijven je betalingen ook af als je onvoldoende saldo hebt. Je hoeft dus niet zelf af te lossen. Ook betaal je geen rente over deze betalingen.

Gespreid betalen met je zakelijke creditcard is niet mogelijk bij de Rabobank.

Bedrag van je zakelijke betaalrekening overmaken naar je creditcard

Wil je meer bestedingsruimte op je creditcard of wil je tussentijds aflossen? Maak dan geld over van de zakelijke betaalrekening die gekoppeld is aan je creditcard naar je creditcard. Zo ontstaat er een saldo op je creditcard. Heb je dit bedrag niet (volledig) gebruikt vóór de eerstkomende afschrijving van je creditcarduitgaven? Dan verrekenen we het (restant) saldo met het bedrag van de volgende afschrijving. 

Voor een Mastercard creditcard: maak een overboeking naar IBAN  NL71RABO0350808880 ten name van Rabo Krediet Maatschappij B.V. Vermeld in de omschrijving het 16-cijferige nummer van je creditcard (zonder puntjes tussen de cijfers).Uiterlijk drie werkdagen na de overboeking is het bedrag beschikbaar op je creditcard.

Saldo op je creditcard overmaken naar je zakelijke betaalrekening

Is er geld op je creditcard gestort en heb je dat liever op je zakelijke betaalrekening? Neem contact op met de Rabo Servicedesk, tel. 088 - 722 67 77. Uiterlijk drie werkdagen nadat (een deel van) je creditcardsaldo is overgemaakt, is het bedrag beschikbaar op je betaalrekening.

Zakelijke betalingen en afschrijvingen bekijken

Wil je je creditcardbetalingen en afschrijvingen bekijken, of wil je weten hoeveel je deze maand nog kunt besteden? In Rabo Online Bankieren en in de Rabo Bankieren App vind je een handig overzicht. Handig voor je boekhouding en belastingaangifte.

Betalingen bekijken

Service en Contact