Rabo BusinessCard

Met de zakelijke creditcard betaal je overal veilig. Wereldwijd én online.

Ruime verzekeringsdekking Extra creditcard voor medewerkers Kosten fiscaal aftrekbaar
€ 2,75
per maand

Binnen 5 werkdagen in huis

Voordelen van de Rabo BusinessCard

Man surft op betaalpas

Handig onderweg

Overal waar je het logo van Visa of Mastercard ziet, kun je met je Rabo BusinessCard betalen. Met pincode of contactloos. En bij parkeergarages of tolwegen betaal je zonder pincode. Dip & Go noemen we dat.

Afsluiten zakelijke rekening op mobiel of laptop

Makkelijk online betalen

Voor het betalen van online abonnementen of diensten als advertenties is een creditcard vaak een must. Dan komt een zakelijke creditcard goed van pas.

Heb je je bedrijfsaansprakelijkheid al geregeld?

Aankopen 180 dagen verzekerd

Als je betaalt met je Rabo BusinessCard zijn vrijwel alle aankopen 180 dagen verzekerd tegen schade, verlies en diefstal. Ook de kosten van reparatie of vervanging zijn vaak gedekt met de aankoopverzekering.

Vliegtuig

Rabo BusinessCard in het buitenland

De zakelijke Rabo BusinessCard wordt wereldwijd op tientallen miljoenen locaties geaccepteerd. Je kunt je creditcard gebruiken bij een reservering van een huurauto of een hotelkamer. Daarnaast profiteer je van dekking bij bagage- en vluchtvertraging, hulpverlening en eigen risico bij autohuur in het buitenland. De aankoopverzekering vergoedt ook de kosten van reparatie of vervanging bij diefstal of verlies.

Man met iPhone met Apple Pay zakelijk. Gebruik Appley Pay óók voor je zakelijke creditcard.

Apple Pay: ook voor je zakelijke creditcard

Voeg je Rabo BusinessCard toe aan je Apple Wallet en je betaalt overal razendsnel en veilig. Handig!

Meer over Apple Pay

Veelgestelde vragen over de Rabo Businesscard

Hoe kan ik mijn creditcard activeren?

Je kunt je Rabo BusinessCard op 2 manieren activeren. Met je Rabo Scanner of met de activatiecode op je telefoon.

Activeer je creditcard
Kan ik online mijn transacties inzien?

In Rabo Business Banking (Pro) en via de Rabo App kan je de transacties en detailinformatie van je zakelijke creditcard raadplegen.

Hoeveel kan ik betalen of contant opnemen met de creditcard?

Naast de bestedingslimiet hanteert de Rabobank transactie- en daglimieten. De transactielimiet is het maximale bedrag dat je per transactie kunt betalen of opnemen. De daglimiet is het maximale bedrag dat je per dag bij een geldautomaat of aan de balie kunt opnemen.


TransactielimietDaglimiet
Geld opnemen bij de geldautomaat€ 750€ 750
Geld opnemen bij de balie*€ 1.000€ 1.000
Betalen met creditcard€ 50.000n.v.t.

*Dit is niet bij elke bank mogelijk

LET OP: In de praktijk betekent dit dat je bij een betaling met je creditcard eerder tegen je bestedingslimiet aanloopt dan tegen de transactielimiet.

Wat moet ik doen bij fraude, verlies of diefstal?

Controleer regelmatig je transactieoverzicht op ongeoorloofd gebruik. Neem bij (vermeend) ongeoorloofd gebruik, diefstal of verlies contact op met de Creditcard Servicedesk: 088 7 226 777 (24 uur per dag, 7 dagen per week). Als de Rabobank het vermoeden heeft van ongeoorloofd gebruik, nemen wij contact op met de rekeninghouder.

Kan ik een voorschot van extra contant geld aanvragen bij diefstal of verlies?

Als je door bijvoorbeeld diefstal, verlies, defect of inslikken door een geldautomaat je Rabo BusinessCard niet meer kunt gebruiken en Apple Pay is ook niet mogelijk, kan Interhelp je extra cashgeld verstrekken (Emergency Cash). Dit is een voorschot van maximaal € 5.000. Bel dan Interhelp 088 7 226 767 (24 uur per dag, 7 dagen in de week).

Kies voor de Rabo BusinessCard

Met de Rabo BusinessCard ben je verzekerd van veilig (online) betalen. Bijna alle aankopen zijn 180 dagen verzekerd, je hebt altijd online inzicht en je betaalt je eenvoudig in het binnen- en buitenland.