Ondernemingsplan zzp bouw: download gratis

Wil jij als zzp’er aan de slag in de bouwsector? En kun je wat hulp gebruiken bij het schrijven van een goed bedrijfsplan? Dan is ons ondernemingsplan zzp bouw iets voor jou. Gratis te downloaden en je ontvangt ook tips voor het starten van je bedrijf. Zo start je nog sterker in de bouw!

Wist je dat...

ons voorbeeld ondernemingsplan zzp bouw gemiddeld 230 keer per maand wordt gedownload? Met zo’n plan maak je je ideeën concreet en geeft het houvast bij je start.

Ondernemingsplan voorbeeld bouw zzp

Meer over het ondernemingsplan bouw

Wanneer je begint met je ondernemingsplan is een beetje houvast vaak welkom. Daarom helpen we je graag op weg. Het voorbeeld ondernemingsplan bouw beschrijft de fictieve onderneming van zzp’er Jeroen Timmers. Hij heeft een klusbus en richt zich specifiek op de oudere inwoners van een Eindhovense wijk. Hij factureert per uur, maar biedt ook een abonnementsvorm aan. Hij is op zoek naar financiering voor zijn website en marketing. Onthoud dat ieder bedrijf uniek is en dat dit ook geldt voor dit ondernemersplan bouw Gebruik dit voorbeeldplan als leidraad en neem de informatie niet één op één over. Goed om te weten: alle cijfers en persoonlijke informatie in dit plan zijn fictief. Succes met het schrijven van je ondernemingsplan!