Kennismakers

Kennismakers over beginnen met groeien

Hoe meer we samenwerken, hoe beter. Zeker nu. Daarom laten we twee verschillende ondernemers met elkaar kennismaken. In deze aflevering: Elyne en Liesbeth. Elyne verhuurt sinds kort kunstbloemen en Liesbeth heeft al 40 jaar een winkel. Een gesprek over beginnen met groeien en het nut van financieel inzicht.

Elyne en Liesbeth over beginnen met groeien

Kennismakers

Inzicht in je financiën

Het bedrijf draaiende houden. Klanten blij maken. Maar ook een crisis overleven. Dat is waar veel ondernemers elke dag mee bezig zijn. De administratie bijhouden of een financiële analyse opstellen, staan meestal minder hoog op het verlanglijstje. Toch is financieel inzicht de basis voor een succesvol bedrijf. Het geeft je input voor belangrijke beslissingen en beperkt je financiële risico's.

Producten voor starters

Een sterke financiële basis voor je bedrijf begint met een zakelijke rekening, maar gaat verder dan dat. Denk bijvoorbeeld aan verzekeringen en betaaloplossingen. Bovendien krijg je als startende ondernemer de eerste 6 maanden Rabo Startersvoordeel.

Kennismakers

Elyne

Elyne is oprichter van bloemenbibliotheek Reflower. Ze verhuurt sinds kort kunstbloemen op abonnementsbasis. Ze doet alles zelf om geld te kunnen besparen, zo heeft ze bijvoorbeeld al een jaar lang niks voor haarzelf gekocht.

'Ik doe alles zelf om geld te besparen. Ik zit elke dag als een havik in mijn bankieren app te kijken.'

Kennismakers

Liesbeth

Liesbeth woont en werkt in Deventer. Ze is al 40 jaar de eigenaar van een Dille & Kamille franchise. Ze doet zoveel mogelijk zelf in het bedrijf, bijvoorbeeld haar administratie. Daardoor kan ze op bepaalde dingen bezuinigen.

'Ik heb volledig overzicht in mijn financiën, dat moet ook wel denk ik.'

bekijk kennismakers

Kennismakers

Hoe meer we samenwerken, hoe beter. Daarom laten we twee verschillende ondernemers kennismaken met elkaar. Wat doen ze anders en waarin lijken ze op elkaar? De kennis van de één, helpt de ander verder. En jou misschien ook wel. Wat kan jij leren van andere ondernemers?

phone

Hulp nodig?