Zo laat je je bedrijf groeien

Wij geloven dat elk bedrijf een stapje kan zetten naar groei. Bijvoorbeeld in kennis, kwaliteit of omzet. Dit betekent dat je als ondernemer wel keuzes moet maken. Keuzes die je beter kan maken met goed financieel inzicht. We helpen je met handige artikelen en tips om de groei van je bedrijf te versnellen.

Of start direct met:

Sparren over de toekomst van je bedrijf?

Veel ondernemers vinden het prettig om hun plannen al in een vroeg stadium te bespreken met een accountmanager. Dat kan! Vraag een kosteloos en vrijblijvend gesprek aan om telefonisch of via een videogesprek met ons te sparren. Ook als je plan nog niet concreet is.

    indicatie van de haalbaarheid van je plan tips bij het opstellen van je investeringsbegroting inzicht in verschillende financieringsvormen

Groeien aan de hand van kengetallen

Hoe staat je bedrijf er voor? Cijfers zeggen soms meer dan woorden. Ze vertellen je hoe het met je onderneming gaat én of je kunt groeien met je bedrijf. Maar hoe bereken je ze?

In deze video leggen we je uit hoe je een financiële begroting maakt en wat de belangrijkste kengetallen zijn.

Zo financier je de investering

Benieuwd welke financieringsmogelijkheden je hebt als je je bedrijf een stap verder wil brengen? Bereken binnen 15 minuten je maandbedrag en rentetarief.

Succesverhalen: deze ondernemers gingen je voor

Hoe financier je snelle groei? Of hoe pas je je businessmodel aan om toekomstbestendig te blijven? Lees hoe andere ondernemers dit hebben aangepakt en blijf in control.