Fempower

Fempower Your Growth: gefocust werken aan de groei van je bedrijf

Hoe vaak neem je als ondernemer de tijd om stil te staan en kritisch naar je eigen business te kijken? En maak je hierbij voldoende gebruik van de kennis, ervaring en netwerken van je collega ondernemers? Fempower Your Growth biedt jou als ambitieuze ondernemer een unieke mogelijkheid om gefocust te werken aan de groei en impact van je bedrijf en je persoonlijke ontwikkeling. Wat ga je doen in dit driedaagse programma?

Verdiep je kennis en vaardigheden over financiën, strategie en persoonlijke ontwikkelingWerk aan je eigen businesscase, begeleid en gecoacht door ervaren mentoren uit het bedrijfslevenMaak je klaar om de volgende ambitieuze stap te zetten met je bedrijfSpar één-op-één met financiële professionals

Programma 2021

Met Fempower Your Growth maak je je klaar om de volgende stap te zetten met jouw bedrijf. Groeien met je bedrijf of impact maken betekenen in deze coronatijd uiteraard iets anders dan in voorgaande jaren. Daarom draait het programma om een gezonde groei én balans. Zowel voor je bedrijf als voor jou persoonlijk. Je neemt deel aan inspirerende workshops en masterclasses, je spart met ondernemers over ideeën en kansen en wisselt onderling kennis en ervaringen uit. Je vergroot je netwerk binnen de banken en kunt met hen één op één sparren over de mogelijkheden om te investeren in je plannen. Ook krijg je praktische inzichten van ervaren coaches uit het bedrijfsleven. Hoe geef je je verkoop een impuls? Hoe bouw je je merk op? En hoe ga je om met onverwachte uitdagingen?

“‘Dit programma is écht een verrijking van je ondernemers perspectief’”

Data, tijden en locatie

Het interactieve programma vindt zowel offline als online plaats. Met een goede afwisseling tussen plenair en break-outs, theorie en praktijk, check-in momenten en sparringsessies.

13 oktober: Kick-off en Kennismaken (online)

14 oktober, 4 november (online), 25 november: cursusdagen

Inschrijfgeld €649,- exclusief BTW

Voor wie?

Eigenaren en oprichters van bedrijven met een omzet van minimaal €500K in 2020 , die de ambitie hebben om te groeien, de volgende stap te nemen, kennis te vergroten en hun netwerk willen uitbreiden.

Nieuwsgierig hoe dit programma jou kan ondersteunen bij je zakelijke groei?

Organisatie

Fempower Your Growth is een initatief van The Next Women, ABN AMRO, ING, Rabobank, FMO, McKinsey en Better Future en is gericht op het stimuleren van vrouwelijk ondernemerschap en een betere toegang tot financiering. De ondernemers en bankiers nemen deel aan dit programma om elkaars werelden beter te begrijpen en om gezonde groei en ontwikkeling van de ondernemingen te bevorderen.

Heb je vragen over Fempower Your Growth? Mail deze dan naar fempower@thenextwomen.com. Dan wordt er snel contact met je opgenomen.