Fempower

Fempower Your Growth: zet je ambitie om in groei

Hoe vaak neem je als ondernemer de tijd om stil te staan en kritisch naar je eigen business te kijken? En maak je hierbij voldoende gebruik van de kennis, ervaring en netwerken van andere ondernemers? Bij Fempower Your Growth krijgen ondernemers de unieke mogelijkheid om gefocust te werken aan de groei en impact van je bedrijf en je persoonlijke ontwikkeling. Op 10 en 11 november werd Fempower Your Growth 2022 georganiseerd vanuit Driebergen.

Fempower 2022

Bij Fempower Your Growth werden ondernemers klaar gemaakt voor de volgende stap in hun bedrijf. In een 2-daagse bootcamp hebben de ondernemers gewerkt aan het volgende succes van hun onderneming. Er was een afwisseling tussen gezamenlijke sessies en focusgroepen, theorie en praktijk, check-in momenten en persoonlijke sparringsessies.

Benieuwd hoe het er dit jaar aan toe ging? Bekijk het programma van Fempower 2022.

Oud-deelneemster Sacha in geprek met bankier Kees over Fempower

Sacha is CEO en Co-founder van recruitment bureau Your Talent Agency. Kees is accountmanager MKB bij Rabobank Metropoolregio Amsterdam. Sacha was aanwezig bij de eerste editie van Fempower Your Growth. Voor Kees wordt het de eerste keer. Wat hebben zij hierover te zeggen? En met welke vooroordelen hebben zij te maken als vrouwelijke ondernemer en bankier?

Organisatie

Fempower Your Growth is een initatief van The Next Women, ABN AMRO, ING, Rabobank, FMO, McKinsey en Better Future en is gericht op het stimuleren van vrouwelijk ondernemerschap en een betere toegang tot financiering. De ondernemers en bankiers nemen deel aan dit programma om elkaars werelden beter te begrijpen en om gezonde groei en ontwikkeling van de ondernemingen te bevorderen.

Heb je vragen over Fempower Your Growth? Mail deze dan naar fempower@thenextwomen.com.

phone

Hulp nodig?