Ondernemers met zonnepanelen op bedrijfspand

Investeren in zonnepanelen voor je bedrijf

Steeds meer ondernemers stappen over op zonnepanelen. Door te ondernemen op zonne-energie krijg je grip op je energierekening én werk je mee aan een duurzamere toekomst. Benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen voor jouw bedrijf? We helpen je graag op weg.

Vrijblijvend advies over zonnepanelen

Wil je persoonlijk advies over de mogelijkheden rond zonnepanelen voor jouw bedrijf? Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan met een zonnepanelenspecialist van onze partner Stichting Energieke Regio. Hierbij is inbegrepen:

Legplan zonnepanelen Financiële businesscase Verkenning subsidiemogelijkheden Vrijblijvende offerte voor uitvoering op basis van collectieve inkoop Videogesprek met toelichting op advies

Het maatwerkadvies Zonnepanelen kost 700 euro exclusief btw. Mogelijk kun je gebruikmaken van de Subsidieregeling Verduurzaming MKB. Hierbij vergoedt de overheid 80% van de kosten, met een bovengrens van € 2.500 per gebouw.

Zo financier je de investering bij Rabobank

In de meeste gevallen is financial lease een aantrekkelijke optie. Via de online aanvraag krijg je binnen enkele minuten een indicatie van je maandbedrag en kun je dit direct aanvragen. Kies bij leendoel voor 'bedrijfsmiddel'. Heb je een financiering voor vastgoed met overwaarde? Dan kan een zakelijke lening gunstiger zijn. Kies dan 'Onroerend goed' als leendoel.

Deze ondernemers hebben hun bedrijf succesvol verduurzaamd

Wie zijn de ondernemers met een energiezuinig pand, elektrische voertuigen of een warmtepomp? Maak kennis met deze voorlopers en ontdek welke keuzes zij hebben gemaakt en welke impact dit heeft op hun bedrijfsvoering.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer