2 mannen op dak bij zonnepanelen

Investeren in zonnepanelen voor je bedrijf

Steeds meer ondernemers stappen over op zonnepanelen. Door te ondernemen op zonne-energie krijg je grip op je energierekening én werk je mee aan een duurzamere toekomst. Benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen voor jouw bedrijf? We helpen je graag op weg.

Zo financier je de investering bij Rabobank

Benieuwd naar de kosten om je zonnepanelen te financieren? Bereken direct je maandbedrag. Of start vrijblijvend je financieringsaanvraag. Kies als investeringsdoel ‘Verduurzaming’.

Vrijblijvend advies over zonnepanelen

Wil je persoonlijk advies over de mogelijkheden rond zonnepanelen voor jouw bedrijf? Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan met een zonnepanelenspecialist van onze partner Stichting Energieke Regio. Hierbij is inbegrepen:

    Legplan zonnepanelen Financiële businesscase Verkenning subsidiemogelijkheden Vrijblijvende offerte voor uitvoering op basis van collectieve inkoop Videogesprek met toelichting op advies

Het maatwerkadvies Zonnepanelen kost 800 euro exclusief btw. Mogelijk kun je gebruikmaken van de Subsidieregeling Verduurzaming MKB. Hierbij vergoedt de overheid 80% van de kosten, met een bovengrens van € 2.500 per gebouw.