Zonnepanelen op dak van sportkantine

Collectieve inkoop van zonnepanelen voor je bedrijf

Er zijn verschillende partijen die collectieve inkoop van zonnepanelen aanbieden voor bedrijven. Dit kan een aantrekkelijke optie zijn, bijvoorbeeld door de scherpere inkoopkosten. Ook Rabobank biedt collectieve inkoop aan, samen met partner Stichting Energieke Regio. Lees wat collectieve inkoop precies betekent, wat de voordelen zijn en hoe je mee kunt doen.

Hoe werkt de collectieve inkoop van zonnepanelen?

Door deel te nemen aan de collectieve inkoop van zonnepanelen, kun je profiteren van collectief prijsvoordeel en installatie door lokale installateurs. Doordat meerdere partijen in een keer samen inkopen, is het mogelijk zonnepanelen van hoge kwaliteit te krijgen tegen een scherp tarief. Zo druk je de kosten van de investering én maak je samen met andere ondernemers impact op een duurzame wereld.

Biedt Rabobank ook collectieve inkoop van zonnepanelen aan?

Samen met onze partner Stichting Energieke Regio, gespecialiseerd in zonnepanelen, ontzorgen we je van de aanvraag tot aan de aanleg. Je bespreekt met de adviseur van Energieke Regio je situatie en wensen. Ook is het mogelijk hulp te krijgen bij de aanvraag van subsidies. Rabobank kan je helpen met de juiste financiering voor deze investering voor je bedrijf. Op dit moment kun je profiteren van een tijdelijke actie, inclusief een vrijblijvende offerte op basis van collectieve inkoop.

Vrijblijvend gesprek zonnepanelen

Wil je weten of zonnepanelen iets is voor jouw bedrijf? Plan een vrijblijvend gesprek in met een zonnepanelenspecialist van onze adviespartner Stichting Energieke Regio. Zij vertellen je over de mogelijkheden van zonnepanelen en welke stappen je kunt zetten. Is het wat voor jou? Dan kunnen zij een ‘Maatwerkadvies Zonnepanelen’ voor je opstellen. De kosten van dit advies bedragen € 700,- exclusief btw. Bij het advies op maat is inbegrepen:

    Legplan zonnepanelen Financiële businesscase Verkenning subsidiemogelijkheden Vrijblijvende offerte voor uitvoering op basis van collectieve inkoop Videogesprek met toelichting op advies

Kan ik ook terecht bij een andere partij voor collectieve inkoop?

In Nederland bestaan meerdere mogelijkheden om gebruik te maken van collectieve inkoop. Denk bijvoorbeeld aan lokale initiatieven of regelingen voor een specifieke branche. Rabobank denkt graag mee als je met een van deze partijen in zee gaat. Bijvoorbeeld over de financiering en verzekering. Neem hiervoor contact op met je lokale Rabobank.