Groei verder door innovatie

Van bierviltje naar investering

Je hebt hét idee om je bedrijf een stap verder te brengen. En je moet investeren om van dat idee werkelijkheid te maken. Misschien heb je je plannen al doorgerekend op een bierviltje. Een prima start! Maar er is meer nodig om zeker te zijn van je zaak.

Van innovatief idee naar financieringsaanvraag

Van investeringsbegroting naar financiering

Rabobank is er tijdens elke fase van je investering. Wil je alvast sparren als je idee nog niet helemaal uitgewerkt is (en misschien alleen nog op dat bierviltje staat)? Doen we! Of ben je al klaar om een financiering aan te vragen? Ook dan zijn we er voor je. Want investeren is spannend. Financiële plannen zijn ingewikkeld. Alleen als je tien stappen vooruitkijkt, weet je wat je kunt verwachten. En daar helpen we je graag bij.

Heb jij alles al op een rijtje gezet?

Raket

Klaar om ervoor te gaan?

Ben je klaar om de stap te zetten en te gaan voor groei? En heb je al een ijzersterke onderbouwing klaarstaan voor jouw financieringsaanvraag?

Chat met de Rabobank

Sparren met een accountmanager

Veel ondernemers vinden het prettig om hun plannen al in een vroeg stadium te bespreken met een accountmanager. Dat kan! Maak een afspraak om telefonisch of via een videogesprek met ons te sparren.