Investeren in je bedrijf

Je hebt hét idee om je bedrijf een stap verder te brengen. En je moet investeren om van dat idee werkelijkheid te maken. Misschien overweeg je om een financiering aan te vragen, of je financiering binnen te halen via crowdfunding. Een prima start! Maar er is meer nodig om zeker te zijn van je zaak.

Investeren in je bedrijf? Maak een financieel plan

Als ondernemer met een investeringswens zet je natuurlijk eerst alle kosten op een rij. Dit doe je onder andere met een investeringsbegroting. Minstens zo belangrijk is het bepalen hoe je de investering gaat betalen. Dit laat je zien in een financieringsbegroting. Je financiële plan maak je dan nog compleet met een exploitatiebegroting en liquiditeitsbegroting. Dat zijn flink wat begrotingen. Maar een financiering aanvragen is dan ook een grote stap. Ontdek waar elke begroting voor is en ontvang tips voor het opstellen.

Bekijk de video of lees verder via onderstaande link.

Hulp en inspiratie van andere ondernemers

Benieuwd hoe andere ondernemers investeren in hun bedrijf en duurzaam weten op te schalen? Deze ondernemers delen welke keuzes zij hebben gemaakt.

Bekijk onze andere tips

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer