Zo verduurzaam je je bedrijf

Je kunt als ondernemer niet meer om duurzaamheid heen. Door je eigen groene ambities óf omdat regelgeving dit van je vraagt. Wij helpen je graag verder op weg met hulp van onze partners, financieringsmogelijkheden en ervaringen van andere ondernemers.

Sparren over de toekomst van je bedrijf?

Je kunt op veel verschillende manieren je bedrijf verduurzamen, ook in kleine stappen. Welke stap je ook neemt, wij denken graag kosteloos en vrijblijvend met je mee over de haalbaarheid en je financiering. Ook als je plannen nog niet helemaal concreet zijn.

    indicatie van de haalbaarheid van je plan tips bij het opstellen van je investeringsbegroting inzicht in verschillende financieringsvormen

Subsidies en financieringsmogelijkheden

Veel ondernemers zijn bezig met verduurzamen. Of dat nou komt door nieuwe regels zoals een verplicht energielabel, financiële voordelen of idealisme. Dat verduurzamen vraagt meestal om investeren. Gelukkig zijn er veel subsidieregelingen en financieringsmogelijkheden die je daarbij kunnen helpen. Zo houd je je eigen middelen vrij voor andere zaken.


Wil je investeren in zonnepanelen of elektrische bedrijfsmiddelen? Dan kan lease ook een hele goede optie zijn. Geen idee waar je moet beginnen of advies nodig over de laatste puntjes op de i? Wij helpen je graag door het woud van financiële oplossingen en subsidiemogelijkheden.

Zo financier je de investering

Een financiering om de verduurzamingsplannen van je bedrijf te realiseren? Je berekent in 15 minuten je maandbedrag en rentetarief. Kies voor elektrische voertuigen ‘Bedrijfsmiddel’ als investeringsdoel. Voor zonnepanelen, een warmtepomp, sedumdak of isolatie selecteer je ‘Verduurzaming’.

Succesverhalen: deze ondernemers gingen je voor

Benieuwd hoe andere ondernemers omgaan met verduurzamen? Laat je inspireren door de verhalen van deze ondernemers.