Zo vernieuw je je bedrijf

Ondernemen is vernieuwen. Zeker in een tijd van grote veranderingen. Dat weet jij als ondernemer als geen ander. Toch een beetje hulp nodig? Laat je inspireren door onderstaande tips en artikelen om te blijven innoveren.

Sparren over de toekomst van je bedrijf?

Je kunt op veel verschillende manieren je bedrijf verduurzamen, ook in kleine stappen. Welke stap je ook neemt, wij denken graag kosteloos en vrijblijvend met je mee over de haalbaarheid en je financiering. Ook als je plannen nog niet helemaal concreet zijn.

    indicatie van de haalbaarheid van je plan tips bij het opstellen van je investeringsbegroting inzicht in verschillende financieringsvormen

Zo breng je jouw innovatie in beeld

Jouw plan of vernieuwende idee op een A4’tje? Gebruik het Business Model Canvas! Dit is een model om je volledige businessmodel visueel in kaart te brengen. Hiermee krijg je snel en effectief een beeld van waar je als bedrijf staat en kun je doelgericht aan de slag. Dit helpt je natuurlijk ook wanneer je in gesprek gaat met de bank over je plan of eventuele financiering.

Benieuwd hoe je er zelf één maakt? Bekijk de video of lees verder.

Zo financier je de investering

Als je wil vernieuwen met je bedrijf kan een financiering helpen om deze plannen te realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden hiervoor? Bereken binnen 15 minuten je maandbedrag en rentetarief.

Succesverhalen: deze ondernemers gingen je voor

Benieuwd hoe andere ondernemers hun bedrijf vernieuwen? Laat je inspireren door de verhalen van deze ondernemers.

phone

Hulp nodig?