TOP Ondernemerschap Programma voor agrariërs

Sta je voor een belangrijke beslissing om je agrarische bedrijf toekomstbestendig te maken? Stel je jezelf de vraag wat jouw rol is binnen het agrarische familiebedrijf? Rabobank ontwikkelde samen met de Ondernemerschaps Academy een serie TOP Programma’s waarin je onder begeleiding van professionals en met andere ondernemers werkt aan het versterken van jouw ondernemerschap en leiderschap.

Wat kun je verwachten?

Het TOP Ondernemerschap Programma bestaat uit verdiepende bijeenkomsten, persoonlijke coachingsessies met een business coach, een persoonlijkheidsanalyse, een aantal huiswerkopdrachten en inspirerende bedrijfsbezoeken. Jacoba van der Werf deed vorig jaar mee aan het programma voor melkveehouders. Ze vertelt: ‘Mijn belangrijkste les? Het goed benutten van mijn eigen talenten, zorgt voor de beste ondernemerskansen.’ Veel deelnemers houden na afloop van het programma intensief contact met elkaar en blijven elkaar versterken.

Welke TOP Programma’s zijn er?

Er zijn programma’s voor ondernemers, opvolgers en leidinggevenden in de:

    bloemen- & bollensector varkenshouderij boomkwekerij fruitteelt melkveehouderij

Ook is er een programma speciaal voor vrouwen dat is gericht op vrouwelijk ondernemer- en leiderschap.

Meer informatie en aanmelden

Een overzicht van de programma’s die de komende tijd starten vind je op de website van de Ondernemerschap Academy. Ook vind je een uitgebreide beschrijving van elk programma en kun je je aanmelden.

phone

Hulp nodig?