Gesprek tussen ondernemers in de stad

Grootzakelijk

Als grootzakelijk ondernemer heb je specifieke financiële wensen om je ambities te realiseren. Wij kennen de markt waarin je je begeeft en helpen je graag op weg met het realiseren van je doelen. Samen met je vaste accountmanager kies je maaktwerkoplossingen voor je bedrijf.

Financieren van groei

Je bedrijf groeit snel en je kijkt naar de toekomstmogelijkheden voor je bedrijf. Je kunt nieuwe markten aanboren, starten met een nieuw assortiment, of misschien wel met bestaande producten of diensten nieuwe klanten bereiken. Hoe dan ook, je wilt je voorsprong behouden en de winst verhogen.

Wat je groeiambities ook zijn, financiële investeringen zijn vaak noodzakelijk om het mogelijk te maken. We bespreken graag de mogelijkheden die passen bij je investeringsplan, en op welke wijze deze te combineren zijn. Maak een afspraak met je accountmanager om de juiste strategie te bepalen.

Maak een afspraak

Rabo Corporate Connect

Rabo Corporate Connect is het platform voor online corporate banking. Jouw basis voor strategische beslissingen. Via een beveiligde omgeving heb je snel toegang tot uitgebreide informatie en bankdiensten en beheer je je transacties online.

Ga naar Rabo Corporate Connect

Zelf regelen & Contact