Grootzakelijk

Een partner voor uw zakelijke ambities

Als grootzakelijke ondernemer heeft u specifieke financiële wensen om uw ambities te realiseren. De Rabobank kent de markt waarin u zich begeeft en helpt u graag met het realiseren van uw doelen. Samen met uw vaste accountmanager kiest u maatwerkoplossingen voor uw bedrijf. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op.

Risicobeheer

Als ondernemer draagt u de verantwoordelijkheid voor de continuïteit van uw bedrijf. Daarom is het belangrijk om mogelijke bedrijfsrisico’s goed in kaart te brengen. Met Rabo Verzekeringsadvies krijgt u het inzicht dat u nodig heeft, met een passend advies vanuit ons over de maatregelen die u kunt treffen voor uw onderneming.

Meer lezen over Rabo Verzekeringsadvies

Internationaal zakendoen

Gaat u internationaal ondernemen, dan krijgt u te maken met verschillen in taal, cultuur, regelgeving en financiële dienstverlening. Met ons wereldwijde netwerk bieden wij u de internationale ondersteuning die u nodig heeft. Samen met uw accountmanager en de Rabo International Desks verlegt u grenzen.

Financieren van groei

Uw bedrijf groeit snel en u kijkt naar de toekomstmogelijkheden voor uw bedrijf. U kunt nieuwe markten aanboren, starten met een nieuw assortiment, of misschien wel met bestaande producten of diensten nieuwe klantgroepen bereiken. Hoe dan ook, u wilt uw voorsprong in de markt behouden en de winstgevendheid van de organisatie verhogen.

Wat u groeiambities ook zijn, financiële investeringen zijn vaak noodzakelijk om het mogelijk te maken. We bespreken graag de financieringsmogelijkheden die passen bij uw investeringsplan, en op welke wijze deze te combineren zijn. Maak een afspraak met uw accountmanager om de juiste financieringsstrategie te bepalen.

Bedrijfsoverdracht

Een overname, verkoop of bedrijfsopvolging is een complex en vaak langdurig proces. Daarom is het belangrijk om tijdig te beginnen met de voorbereiding om uw plannen te realiseren. Uw accountmanager weet welke stappen belangrijk zijn om een bedrijf succesvol over te dragen of over te nemen. Wij staan u bij in het volledige proces.

Meer lezen over bedrijfsoverdracht

Contact

Rabobank