Financier je wagenpark bij Rabobank

Heb je tientallen vrachtwagens nodig zodat je bedrijf kan doorgroeien? Willen je werknemers in een leaseauto rijden? Of heb je busjes nodig voor je bezorgservice? Met Rabo Lease kun je jouw wagenpark financieren.

een vast maandbedrag
een vaste accountmanager met branchekennis
voorstel op maat

Het financieren van je wagenpark voor de grootzakelijke markt

Als grootzakelijke ondernemer is een wagenpark een essentieel onderdeel van jouw bedrijf. Rabobank wil het jou als ondernemer zo makkelijk mogelijk maken. Daarom bieden wij je uitgebreide financieringsmogelijkheden aan via Rabo Lease.

Voor voertuigen en materieel in vrijwel alle sectoren beschikbaar
Nieuw of tweedehands: dat is aan jou
Merk, type en leverancier kies je ook gewoon zelf

Een wagenpark financieren via financial lease

Met financial lease kun je vrijwel alle voertuigen leasen. Je bestelt het bedrijfsmiddel bij de verkoper en bent direct economisch eigenaar van de bedrijfsmiddelen die je leaset. Je profiteert dus meteen van fiscale voordelen als renteaftrek, btw-teruggave en van eventuele subsidies. Rijd je in een bus, bestelwagen of een personenauto met het beroepsvervoer als bestemming? Dan heb je daarbovenop recht op investeringsaftrek. Kies je voor elektrische voertuigen dan zijn er nog meer voordelen

Kies zelf bij welke dealer je een voertuig bestelt
Bij ons lease je tot 100 procent van de aankoopwaarde
Vanaf € 5.000 per voertuig

Een wagenpark financieren via operational lease

Bij operational lease zijn vrijwel alle voertuigen te leasen. Operational lease is vergelijkbaar met huur: het bedrijfsmiddel blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Hierdoor komt de lease niet op je balans te staan en beïnvloedt het niet je financiële ratio's. Na afloop van het leasecontract lever je de voertuigen weer in of neem je de voertuigen over na betaling van het afgesproken bedrag.

Het aanvragen van financiering van een wagenpark

Wil je weten hoe je jouw wagenpark het beste kan financieren? Of ben je benieuwd naar je maandelijkse kosten? Via onze online tool krijg je direct een indicatief aanbod (tot € 500.000). Uiteraard geheel vrijblijvend. Je vaste accountmanager neemt binnen 2 werkdagen contact met je op om te laten weten of je aanvraag is goedgekeurd. Nog geen vaste accountmanager of heb je liever een persoonlijk gesprek? Dan kun je natuurlijk een afspraak maken.

5 veelgestelde vragen over lease

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Ben je al klant bij Rabobank?

Neem dan contact op met je vaste accountmanager.

Of kies hier het gewenste nummer