Rabo Ondernemers Academie

Praktisch toepasbare kennis om succesvol te ondernemen

Beter ondernemen en netwerken

Rabo Ondernemers Academie biedt praktijkgerichte opleidingen voor ambitieuze ondernemers die nooit zijn uitgeleerd. De opleidingen zijn gericht op uiteenlopende thema’s en sectoren. U volgt de opleidingen samen met andere ondernemers. Zo bouwt u tijdens het traject ook aan uw netwerk.

  • speciaal voor ondernemers
  • direct toepasbare kennis
  • onafhankelijke, gerenommeerde docenten
  • netwerken met lokale ondernemers
  • grootste aanbieder van opleidingen voor ondernemend Nederland

Relevante thema’s voor ambitieuze ondernemers

U wilt alles weten over actuele en relevante onderwerpen die aansluiten bij uw situatie. Daarom bieden wij verschillende praktijkgerichte opleidingen voor mkb’ers en groeiende ondernemers . Ook bieden wij verschillende thema-opleidingen waarmee u alles leert over succesvolle bedrijfsovernames, innoveren of maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De toekomst van uw sector

U kunt ook een opleiding volgen die gericht is op de kansen en uitdagingen binnen een specifieke branche. Hier werkt u samen met docenten die precies weten wat er in uw branche speelt, vandaag én morgen. Met deze praktisch toepasbare kennis stoomt u uw bedrijf op tijd klaar voor de toekomst. De miniMasters zijn gericht op landbouw en veehouderij, zorg, retail en groothandel en horeca.

Bekijk hoe ondernemer Wouter van Kuilenburg terugkijkt op zijn opleiding:

Inspirerende online seminars

Naast onze uitgebreide opleidingen kunt u gratis online seminars volgen over actuele onderwerpen, zoals crowdfunding, financieren via lease en zakendoen in China.

Bekijk het volledige aanbod op Onlineseminar.nl

De Rabo Ondernemers Academie

De Rabobank en de Coöperatie Fabriek bundelen hun krachten en werken samen in de Rabo Ondernemers Academie. Het doel van deze samenwerking is ondernemers te helpen zich persoonlijk en zakelijk te ontwikkelen. De Coöperatie Fabriek is een opleidingsinstituut voor relaties van de Rabobank.

Lees meer op DeCooperatiefabriek.nl

Contact

Rabobank