Rabo Ondernemers Academie

Elkaar verder helpen met ondernemen

Leren en netwerken in één

De Rabo Ondernemers Academie biedt korte, praktische opleidingen voor ondernemers. U volgt de opleidingen samen met andere ondernemers. Zo bouwt u tijdens uw opleiding ook aan uw netwerk.

Rabo miniMasters

Volgt u een miniMaster, dan doet u in acht sessies nieuwe inzichten en inspiratie op. Ervaren docenten praten u bij over onderwerpen die voor u relevant zijn. Wat u leert, kunt u direct in de praktijk toepassen.

Rabo MasterClasses

Tijdens een masterclass gaat u echt de diepte in. Na afloop weet u alles wat er te weten valt over het onderwerp. En altijd kunt u het direct toepassen in de praktijk.

Online seminars

Een online seminar volgt u vanachter uw eigen bureau of vanuit uw luie stoel. Experts praten u in een kort tijdsbestek bij over het onderwerp van uw keuze.

De Rabo Ondernemers Academie

De Rabobank en de Coöperatie Fabriek bundelen hun krachten en werken samen in de Rabo Ondernemers Academie. De Coöperatie Fabriek is een opleidingsinstituut voor relaties van de Rabobank. Het is verantwoordelijk voor de uitvoering en regie van de programma’s. Het doel van deze samenwerking is ondernemers te helpen zich persoonlijk en zakelijk te ontwikkelen.

Contact

Rabobank