Biljetten en munten opnemen

Heb je contant geld nodig? Hiervoor kun je terecht bij de automaten van Geldmaat. Je herkent de automaten aan hun gele kleur en de naam Geldmaat.

straatbeeld geldautomaat van Geldmaat

Geldmaat Locatiewijzer

Bekijk de Locatiewijzer voor de plaats en openingstijden van een Geldmaat bij jou in de buurt.

Tip: gebruik de filters om aan te geven wat je wilt doen. Kies bijvoorbeeld voor 'Munten opnemen'.

Geld opnemen bij jou in de buurt

Geldmaat heeft aparte automaten voor het opnemen van biljetten en munten. Voor het opnemen van biljetten ga je naar een geldautomaat in een winkel van Primera, Bruna, The Readshop of Geldmaatwinkel. Ook vind je automaten in buitengevels op drukbezochte plekken. Muntgeld neem je op bij een van de muntautomaten in de bouwmarkten van Gamma en Karwei of in de Geldmaatwinkels. Check de Locatiewijzer voor de plaats en openingstijden van de automaten van Geldmaat.

Handig om te weten:

Voor het opnemen van geld heb je een betaalpas en pincode nodig Het bedrag en de kosten schrijven we direct van je rekening af Je neemt tot maximaal € 1.250 aan biljetten op per week. Deze limiet geldt voor iedere zakelijke pas. Heb je meer nodig? Verhoog dan je paslimiet tijdelijk of blijvend

Geld opnemen in het buitenland

Ga je op zakenreis buiten Nederland en wil je contant geld opnemen met een betaalpas in euro's of vreemde valuta? Met je zakelijke betaalpas neem je wereldwijd geld op. Je betaalt kosten voor de opname en een koersopslag. Check de tarieven voor een overzicht van de kosten. En vergeet niet om je betaalpas te activeren voor gebruik buiten Europa.

Buitenlandse banken hebben soms lagere opnamelimieten. Daar hebben wij helaas geen invloed op. Naast de lagere limiet, kan een buitenlandse bank ook kosten in rekening brengen voor de geldopname. Dit verschilt per bank. Deze kosten zie je tijdens het opnemen van het geld op het scherm van de geldautomaat. Zodra je hier akkoord voor geeft, worden de kosten en het bedrag meteen van je rekening afgeschreven.

Handleiding contant geld opnemen

Veelgestelde vragen

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer