Betalingen zakelijke creditcard aflossen

Als je nu iets koopt met je Rabo BusinessCard dan betaal je de kosten later pas. Dit schrijven we maandelijks af, maar je kunt er ook voor kiezen om zelf geld over te maken naar je creditcard. We leggen je uit welke opties er zijn en hoe dit werkt.

Maandelijkse afschrijving Rabo BusinessCard

Elke maand schrijven we je creditcardbetalingen af van je zakelijke rekening. Dit doen we altijd aan het einde van de maand. Zo weet jij waar je aan toe bent. Ook wanneer je onvoldoende saldo hebt, schrijven we je creditcardbetalingen af.

Gespreid betalen met je zakelijke creditcard is niet mogelijk bij ons.

Eigen geld overmaken naar je creditcard

Heb je extra bestedingsruimte nodig of wil je aflossen? Dat kan. Door een overboeking te doen van de betaalrekening waaraan je creditcard is gekoppeld. Je doet de overboeking naar één van de hieronder vermelde rekeningnummers. Het is belangrijk dat je in de omschrijving je 16-cijferige creditcardnummer (zonder punten) opneemt. Er geldt hiervoor geen bedragslimiet.

Met een Visa-creditcard: door een overboeking te doen van de betaalrekening waaraan je Visa-creditcard is gekoppeld naar bankrekeningnummer NL03RABO0350807000 ten name van Rabobank Creditcard Visa, met in de omschrijving je 16-cijferige creditcardnummer (zonder puntjes tussen de cijfers). Met een Mastercard-creditcard: creditcardhouders van Mastercard kunnen overboeken naar NL71RABO0350808880 ten name van Rabobank Creditcard Mastercard. Denk ook hier eraan om je 16-cijferige creditcardnummer in de omschrijving op te nemen.

Verwerkingstijd
Uiterlijk drie werkdagen na de overboeking is het bedrag beschikbaar op je Rabo BusinessCard. Overboekingen waarbij in de omschrijving je creditcardnummer niet of onjuist is ingevuld, of die gedaan zijn vanaf een rekening waar je creditcard niet aan is gekoppeld, worden niet verwerkt. Het bedrag van een niet verwerkte overboeking wordt binnen enkele werkdagen teruggestort naar de betaalrekening waarmee is geboekt.

Saldo creditcard overmaken naar zakelijke betaalrekening

Heb je of is er geld op je creditcard gestort en heb je dat liever op je zakelijke betaalrekening? Neem contact op met de Rabo Servicedesk. Uiterlijk drie werkdagen nadat (een deel van) je creditcardsaldo is overgemaakt, is het bedrag beschikbaar op je betaalrekening.

Rabo Servicedesk

Zakelijke betalingen en afschrijvingen bekijken

Wil je je creditcardbetalingen en afschrijvingen bekijken of wil je weten hoeveel je deze maand nog kunt besteden? In Rabo Online Bankieren en in de Rabo App vind je een handig overzicht. Handig voor je boekhouding en belastingaangifte.

Creditcardbetalingen bekijken

Neem contact met ons op