Aanmelden nieuw bewind, curatele of budgetbeheer

Een nieuwe klant voor bewind, curatele of budgetbeheer meld je aan in internetbankieren. Bankiert je klant nog niet bij ons? Dan kun je die alleen aanmelden als je een mantelovereenkomst hebt.

Wel een mantelovereenkomst

Aanmelden bewind, curatele of budgetbeheer met mantelovereenkomst

Als je al een mantelovereenkomst met ons hebt afgesloten, meld je een nieuw bewind, curatele of budgetbeheer aan in internetbankieren.

Geen mantelovereenkomst

Aanmelden nieuw bewind/curatele zonder mantelovereenkomst

Bankiert je klant al bij ons maar je hebt geen mantelovereenkomst? Dan kun je gebruikmaken van (beperkte) dienstverlening van onze afdeling Inkomensbeheer. Vul onderstaande formulieren in. In het formulier lees je meer informatie.

Aanmelden nieuw budgetbeheer zonder mantelovereenkomst

Wil je gebruik maken van onze centrale dienstverlening voor budgetbeheer?

Wat gebeurt er na de aanmelding?

Zodra wij de aanmelding hebben ontvangen gaan wij aan de slag. Heeft de klant al een rekening bij ons? Dan passen wij op basis van de gemaakte keuzes de rekeningen aan. In sommige gevallen is aanvullend (klant)onderzoek nodig. Wij laten dat dan weten.

Na beoordeling ontvang je binnen 3 werkdagen na aanmelding meer informatie.

Rekeningen van minderjarige kinderen

Als je klant toegang heeft tot de rekening van minderjarige kinderen, dan wordt deze toegang geblokkeerd. Heeft een andere ouder of wettelijk vertegenwoordiger ook toegang en staat die niet onder bewind of curatele? Dan behoudt diegene wel toegang tot de rekening. Je kunt als inkomensbeheerder hiervoor later opnieuw toestemming geven.

Veelgestelde vragen

phone

Hulp nodig?