QR-code en acceptgiro scannen

Met de QR-code scanner en de acceptgiroscanner betalen jij en je klanten gemakkelijk de bestelling in je webshop of die rekening van kantoorartikelen. Pinnen met je zakelijke bankpas of het invullen van al die cijfers van een betalingskenmerk zijn dan verleden tijd.

Zakelijke factuur of acceptgiro ontvangen

Heb je een zakelijke factuur met QR-code of een acceptgiro ontvangen? Maak het jezelf makkelijk en gebruik de QR-code scanner of acceptgiroscanner in de Rabo App. Je hoeft dan niet meer met de hand de cijfers van het betalingskenmerk over te nemen. Dat voorkomt fouten en scheelt tijd!

QR-code toevoegen aan je facturen

Gebruik je Rabo iDEAL Professional? Voeg dan een QR-code toe aan iDEAL-betalingen van je klanten. Als je klanten de Rabo App gebruiken, scannen ze deze code en betalen zo gemakkelijk de rekening. Oftewel meer betaalgemak!

Lees meer over QR-code toevoegen aan je facturen

Veelgestelde vragen

Waarom doet de QR-code of acceptgiroscanner het niet?

Lukt het niet om een QR-code of acceptgiro te scannen? Dan kan het zomaar zijn dat je de Rabo App nog geen toegang tot je camera hebt gegeven. Dit doe je op deze manier.

Voor iOS:

  1. Ga naar de ‘Instellingen’ van je iPhone of iPad
  2. Zoek de Rabo App op
  3. Klik op de app
  4. Zet bij ‘Camera’ het schuifje op groen. Zo geef je de app toegang tot je camera

Voor Android:

  1. Ga naar de ‘Instellingen’
  2. Kies voor ‘Apps en meldingen’
  3. Zoek de Rabo App op en klik erop
  4. Kies voor ‘Appmachtigingen’
  5. Je kunt hier je camera toegang geven tot de Rabo App

Het kan zijn dat op oudere Android-toestellen de scanners mogelijk niet te zien zijn. Dit is het geval als de kwaliteit van de camera onvoldoende is om een goede scan te maken.

Neem contact met ons op