Vier mensen in een vergaderruimte

Open Innovatie en samenwerken met Rabobank

Wij geloven in de kracht van samen innoveren. Als coöperatieve bank zijn we altijd op zoek naar partners voor het aanbieden van oplossingen die goed zijn voor onze klanten, voor de wereld om ons heen en voor onszelf. We kunnen op verschillende manieren samenwerken en invulling geven aan een partnership. Ben je benieuwd hoe?

Ontdek hoe jij samen met Rabobank kan innoveren

Natuurlijk ondersteunen we startups en scale-ups met onze financieringsproducten. Maar we bieden meer. In een snel veranderende en digitaliserende wereld is het belangrijk om baanbrekend te blijven. Ook voor ons. Bij Rabobank geloven we sterk dat we niet alles zelf kunnen uitvinden. We zijn altijd op zoek naar ondernemers die samen met ons het verschil willen maken. Door de krachten te bundelen maken we de meeste impact.

Rabobank focust zich op:

  Digitalisering van bankieren Carbon Bank Food & Agri Ecosysteem van wonen Energietransitie

Werk je aan een van deze ambitieuze thema’s? Dan ontdekken we graag hoe we samen met jou innovaties kunnen realiseren.

Laten we samenwerken

We focussen op het faciliteren van de nieuwste opkomende technologieën en innovatieve businessmodellen. Binnen het startup en scale-up ecosysteem geven we nieuwe en snelgroeiende bedrijven die impact willen maken de ruimte om zich verder te ontwikkelen. Een samenwerking met Rabobank kan verschillende vormen aannemen:

  Een partnership pilot
  Samen met Rabobank een proof of concept of een minimum viable product (MVP) ontwikkelen
  Distributie
  Wij bieden jouw product of dienst aan onze klanten aan, bijvoorbeeld via de Rabo app, e-mailcampagnes of API-integraties
  Rabobank als klant
  Laat jouw business groeien met Rabobank als klant
  Een investering door Rabo Frontier Ventures
  Rabo Frontier Ventures investeert in (software)bedrijven in de vroege groeifase binnen fintech en agtech. Na een succesvolle pilot in samenwerking met het Open Innovation-team bekijken we of er ook investeringsmogelijkheden zijn

Waarom Rabobank? De voordelen voor jouw bedrijf

What’s in it for you? Hieronder vind je de belangrijkste voordelen van een samenwerking met Rabobank voor jou en je bedrijf:

  Toegang tot klanten, partners en leveranciers Innovatie communities en uitgebreide netwerkmogelijkheden Kennis en expertise Begeleiding en ondersteuning bij pilot of samenwerking Samenwerken met experts en adviseurs om jouw product zo succesvol mogelijk te maken Optie tot extra samenwerkingen, met mogelijke financiering om je bedrijf verder te helpen Toegang tot de verschillende specialismen binnen Rabobank.

De best passende financieringsvorm

Innoveren doe je het beste samen, vinden we als coöperatieve bank. We zijn daarbij altijd op zoek naar de best passende financieringsvorm. We bieden tal van mogelijkheden om onze klanten te ondersteunen. Wil je weten welke financiële oplossingen passen bij jouw bedrijf?

Neem contact met ons op

Bij Rabobank zijn we niet bang voor een uitdaging. Sterker nog, we juichen een trial-and-error-aanpak toe. We kunnen niet wachten om samen te werken aan innovatieve oplossingen in een pilot of andere samenwerkingsvorm. Kan jouw baanbrekende idee Rabobank helpen op grotere schaal?