Met de Aanhangerverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® ben je verzekerd voor diefstal of beschadiging van je aanhanger.

Volledige cascodekking Inclusief verkeersrechtsbijstand, bijvoorbeeld voor het verhalen van een schade Inclusief dekking bij het loskoppelen en wegzetten

Over deze verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® geven we geen persoonlijk advies. Wel helpen we je graag bij het afsluiten van je verzekering.

Log in en bereken je premie

Nog geen zakelijke klant? Bekijk hoe je een zakelijke rekening kunt openen.

Wat is een aanhangerverzekering?

De Aanhangerverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® dekt diefstal of beschadiging van je aanhanger met of zonder kenteken. Ook schade die ontstaat tijdens het loskoppelen en wegzetten is verzekerd.


Voorbeelden van verzekerde schade:

Je aanhangwagen wordt gestolenTijdens het parkeren rij je een deuk in je aanhangerJe aanhangwagen raakt beschadigd tijdens stalling

Wat is verzekerd?

Wel verzekerd

Beschadiging na een aanrijding Diefstal van je aanhangwagen Hulpverlening na een ongeval Schade tijdens stalling Rechtsbijstand bij een geschil in het verkeer

Niet verzekerd

Schade door slijtage Schade door verduistering tijdens verhuur Schade aan vervoerde goederen
Lees hier de polisvoorwaarden

In de polisvoorwaarden lees je meer over wat wel en niet verzekerd is.

Voorwaarden Motorrijtuig WA Casco (PDF)
Lees meer over verzekeren via de Rabobank

In deze brochure lees je wat je van de Rabobank en Interpolis kunt verwachten als je een verzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® afsluit.

Verzekeren via de Rabobank (PDF)

Rabobank en Interpolis ZekerVanJeZaak®: hoe werkt het?

Bij de Rabobank

vraag je een verzekering van Interpolis aan kun je je verzekeringen zelf inzien, toevoegen en wijzigen via Rabo Internetbankieren óf in de app kun je terecht voor vragen over je verzekering(en)

Bij Interpolis

meld je schade telefonisch of per mail ben je verzekerd van een professionele schadeafhandeling krijg je tips om schade in de toekomst te voorkomen

Veelgestelde vragen

Wat is Interpolis ZekerVanJeZaak®?

Interpolis ZekerVanJeZaak® is de naam van de verzekeringen van Interpolis voor zzp’ers, mkb’ers, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen per jaar. Hiermee verzeker je de belangrijkste risico’s voor je bedrijf, je personeel en jezelf. Je sluit de verzekeringen gemakkelijk online af met je zakelijke bankpas en Rabo Scanner. Daarna kun je ze overzichtelijk terugvinden in Rabo Internetbankieren en eventueel wijzigen of opzeggen.

Wat kost een aanhangerverzekering?

De hoogte van je premie is afhankelijk van:

De cataloguswaardeHet bouwjaar, merk, type en gewichtHet trekkende voertuig en maximaal toelaatbare gewichtJe bedrijfsactiviteitJe adresDe dekking die je kiest

Wil je weten wat de exacte kosten zijn? Bereken bovenaan deze pagina je premie.

Ben ik met de aanhangerverzekering ook verzekerd tegen diefstal?

Ja, met de Aanhangerverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® ben je standaard WA Casco verzekerd. Je bent dus ook verzekerd tegen diefstal.

Is een aanhangerverzekering verplicht?

Rijd je met een aanhanger, dan ben je wettelijk verplicht een WA-verzekering te hebben via het trekkend voertuig. In bijvoorbeeld Duitsland of Spanje moet je dit kunnen aantonen door middel van een aparte groene kaart (die vraag je aan bij Interpolis).

Zijn er preventie-eisen van toepassing bij deze verzekering?

Nee, het is geen vereiste om preventiemaatregelen te treffen, zoals het op slot zetten van de aanhanger.

Voor wat voor soort aanhangers geldt de aanhangerverzekering?

De Aanhangerverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® kun je afsluiten voor de aanhanger achter je auto of bestelauto. Maar ook een aanhanger voor achter je vrachtwagen of trekker kun je verzekeren met deze verzekering.

Meer veelgestelde vragen
Log in en bereken je premie

Een berekening duurt slechts 2 minuten

Handig: Je zakelijke verzekeringen en bankzaken in één overzicht

Heb je je verzekering via ons afgesloten? Dan kun je deze altijd inzien of wijzigen in Rabo Online Bankieren of in je Rabo Bankieren App.

Hier vind je eenvoudig al je bank- én verzekeringszaken in één overzicht

Je hebt al een AOV voor 1 euro per uur

Veel ondernemers hebben het idee dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) heel duur is. Een AOV hoeft echter niet duur te zijn. Je hebt al een AOV voor € 1 per uur.

Bekijk de rekenvoorbeelden