Heb je een rekening courant krediet, maar is je kredietlimiet te laag? Dit kan bijvoorbeeld voorkomen als bedrijf is gegroeid sinds de aanvraag van je zakelijk krediet. Voor een uitbreiding van je kredietlimiet dien je een nieuwe financieringsaanvraag in. Verhoog je kredietlimiet in vier stappen.

1. Bereid je plan voor

Stel een plan op waarin je uitlegt waarom je een verhoging van je kredietlimiet nodig hebt. Bepaal hoeveel extra kredietruimte je nodig hebt en onderbouw dit bedrag. Zorg dat je de jaarcijfers van 2018 en 2019 bij de hand hebt. In de sommige gevallen vragen we ook om je aangifte inkomstenbelasting van 2019 en een prognose van de impact van je investering.

Lees hoe je een financiering aanvraagt

2. Vul de online aanvraag in

Als je je goed hebt voorbereid en alle benodigde gegevens bij de hand hebt, duurt de online aanvraag 15 tot 20 minuten. In sommige gevallen kunnen we je direct een vrijblijvend indicatief aanbod aanbieden.

Start aanvraag

3. Persoonlijk gesprek

Nadat je je online aanvraag hebt verstuurd, nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen voor het persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek bespreek je waarom je de kredietlimiet wilt verhogen.

4. Teken de offerte

Groen licht gekregen voor de verhoging van je kredietlimiet? Dan ontvang je binnen twee werkdagen een offerte. Na ondertekening kun je binnen twee werkdagen gebruikmaken van de aangepaste kredietlimiet.