Wijziging zakelijke spaarrente bekijken

Is de rente op je zakelijke spaarrekening gewijzigd? Bekijk de actuele spaarrente in de Rabo App of in internetbankieren. Meld je aan voor het Bericht Rentewijziging. Dan krijg je bericht zodra er iets wijzigt aan je spaarrente.

Ontvang een bericht als de rente wijzigt

Bankier je online bij de Rabobank? Dan krijg je bij een rentewijziging automatisch bericht in je ‘Berichten’ in internetbankieren of de Rabo App. 

Bankier je niet online? Of wil je graag een extra bericht ontvangen per e-mail? Meld je dan aan voor het Bericht Rentewijziging. Je ontvangt dan een e-mail als de rente wijzigt. 

  1. Kies hieronder de oranje knop ‘Aanmelden’. 
  2. Vul het online formulier in en kies ‘Aanmelden’. 

Ingevuld? Vanaf nu krijg je bij iedere rentewijziging een e-mail van ons. Dit geldt ook voor de wijzigingen rondom de rente van de betaalrekeningen en/of de Rabo Beleggersrekening.

Aanmelden

Veelgestelde vragen

Waarom wijzigt mijn spaarrente?

Spaarrente kun je zien als een vergoeding die banken jou betalen zodat zij je spaargeld kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld om investeringen te doen of hypotheken te verstrekken. 

De waarde van geld op de financiële markt kan stijgen of dalen als vraag en aanbod verandert. Op dit moment is er veel geld op de markt. Daarom is de spaarrente laag. Wanneer de spaarrente weer hoger wordt, is niet te voorspellen. Dat hangt af van de ontwikkelingen op de markt. Dit is bij alle banken hetzelfde.

Wanneer wordt mijn spaarrente uitbetaald?

In de meeste gevallen betalen we je de rente die je hebt opgebouwd jaarlijks in januari Heb je een Rabo Deposito? Dan heb je aan het begin van je deposito-afspraak zelf een keuze gemaakt wanneer je je de rente ontvangt. 

Je ontvangt de rente op je spaarrekening of op de rekening die je hiervoor hebt opgegeven. Wil je deze rekening wijzigen? Dat kan op ieder moment tijdens de looptijd van je spaarrekening.

Persoonlijke voorkeuren spaarrekening instellen

Service en Contact