Actuele zakelijke spaarrentes

Op deze pagina vind je de actuele spaarrentes van onze zakelijke spaarrekeningen. Zo kun je gemakkelijk zien wat de rente op jouw spaarrekening is.

Rentes van niet meer te openen zakelijke spaarrekeningen

Wil je informatie over een zakelijke spaarrekening die je niet meer kunt openen? Wij hebben dit voor je op een rijtje gezet. Zo vind je gemakkelijk de actuele spaarrentes en productkenmerken en voorwaarden van onze zakelijke spaarrekeningen die je niet meer kunt openen.

Illustratie reageerbuisjes

Lage (negatieve) rente

Waarom is de rente op dit moment zo laag? We kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt rondom de huidige lage spaarrente. Op onze pagina over rente lees je daarom meer over hoe de rente wordt bepaald, of de negatieve rente ook voor jou gold en wat dit voor jou betekent.

Meer over lage (negatieve) rente
Alternatieven voor zakelijk sparen - zakelijk sparen en beleggen - ondernemers

Alternatieven om meer uit je spaargeld te halen

Heb je als ondernemer voldoende buffer opgebouwd? Dan zijn er verschillende alternatieven voor je spaargeld. Zo kun je een deel van je spaargeld beleggen, gebruiken voor de aanvulling van je pensioen of investeren in de groei van je bedrijf. Bekijk wat je allemaal kunt doen om meer uit je spaargeld te halen.

Lees meer over de alternatieven

Veelgestelde vragen over zakelijk sparen en spaarrentes

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer