Man aan tafel met telefoon

Spaarrentes

Sparen is mogelijk in verschillende vormen, met variabele of vaste rente. Op deze pagina vind je een overzicht van de actuele spaarrentes bij Rabobank. Zo kun je gemakkelijk de rente op jouw spaarrekening zien en de verschillende spaarrentes vergelijken.

Actuele spaarrentes bij Rabobank

Rentes van niet meer te openen spaarrekeningen

Ben je op zoek naar informatie over een spaarrekening die je niet meer kunt openen? Wij hebben dit voor je in één overzicht gezet. Zo vind je gemakkelijk de actuele spaarrentes en productkenmerken en voorwaarden van onze spaarrekeningen die je niet meer kunt openen.

Wat is de rente op mijn spaarrekening?

Je kunt gemakkelijk de actuele spaarrente en je opgebouwde rente bekijken in de Rabo App of via Rabo Online Bankieren. Lees hieronder aan de hand van een stappenplan hoe dit precies werkt.

Bekijk ook de actuele rentes van onze...

Spaarvarken met munten

Meer dan alleen de spaarrente

Sparen gaat over meer dan alleen de spaarrente. Het gaat over een financieel gezonde toekomst, voor je huishouden. Tegenvallers kun je makkelijker opvangen met een buffer en wil je bijvoorbeeld een keer een nieuwe auto kopen? Dan is lenen, met alle kosten van dien minder snel nodig. Ontdek hoe je sparen makkelijker en leuker kunt maken.

Man en vrouw aan het wandelen

Alternatieven om meer uit je spaargeld te halen

Wanneer je voldoende buffer hebt opgebouwd, kun je op verschillende manieren meer uit je spaargeld halen. Denk bijvoorbeeld aan beleggen of investeren in je woning. Benieuwd naar meer alternatieven voor je spaargeld? Wij hebben een aantal opties voor je op een rijtje gezet.

Lees meer over de alternatieven

Veelgestelde vragen over sparen en spaarrentes

Klaar om te starten met sparen?

Nu je weet wat de spaarrentes op de verschillende spaarrekeningen zijn, kun je een spaarrekening openen. Bekijk de verschillende spaarrekeningen en voorwaarden en open een spaarrekening die bij jou past.

phone

Hulp nodig?