De voordelen van het lidmaatschap

Als klant kunt u lid worden van Rabobank Alkmaar e.o. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Alkmaar e.o vertegenwoordigt de ruim 19.000 leden in de regio Alkmaar. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Fijn aan zee slapen en (met korting) eten

Nog nagenieten van een heerlijk zomer? In een vakantiehuisje aan het strand krijg je het goede gevoel meteen weer terug. Aan Zee Slapen in Wijk aan Zee heet je van 30 augustus tot en met 27 september van harte welkom. Bij een weekendarrangement krijg je als lid van onze bank een dinerbon ter waarde van € 50,- cadeau, te besteden in het aangrenzende Strandpaviljoen De Kust.

Fijn aan zee slapen en (met korting) eten

Met korting naar Kranenburgh

Museum Kranenburgh in Bergen toont op dit moment drie prachtige tentoonstellingen: Vlaamse Expressionisten, Awoiska van der Molen – TEMPUS en (nog t/m 5 mei) STUDIO CHARLOTTE – in het atelier met Charlotte Caspers. In de tentoonstelling Vlaamse Expressionisten zijn meer dan zestig werken bijeengebracht rondom topstukken van de drie voormannen van het Vlaams expressionisme. De zwart-wit foto's van Awoiska van der Molen zijn geabstraheerde weergaves van de landschappen die ze opzoekt. STUDIO CHARLOTTE ademt de sfeer van het intieme atelier van kunstenaar en restaurator Charlotte Caspers. Op vertoon van uw Rabobank betaalpas betaalt u aan de kassa t/m 10 juni € 7,50 entree i.p.v. € 12,-. Foto: Awoiska van der Molen, #382-14, 2015.

Met korting naar Kranenburgh

Als VIP naar het requiem van Mozart

In de Grote Kerk te Alkmaar kunt u donderdag 14 februari genieten van het Requiem van Mozart (aanvang 19.30 uur). Rabobank-leden ontvangen ruim 50% korting per ticket + VIP-upgrade en extra's. U betaalt geen €75,- maar €35,- per ticket. Bestel via www.pieterjanleusink.nl/rabobank of telefonisch 0900-8191. Vermeld bij uw bestelling 'Rabobank'.

Meer informatie

Met korting lunchen bij Kaldi

Voor leden van Rabobank doet pasgeopende zaak Kaldi aan de Marktstraat 13 in Alkmaar een speciale aanbieding: kom lunchen met 4 personen, betaal voor 2 (op vertoon van deze advertentie). De aanbieding geldt tot 31 maart 2019.

Gratis bloemenzaad bij Hortus Alkmaar

Bij een bezoek aan Hortus Alkmaar ontvangt u deze zomer een gratis zakje bloemenzaad naar keuze. Hortus Alkmaar is een botanische tuin van 2 hectare, gespecialiseerd in geneeskrachtige kruiden. Er zijn meer dan 750 verschillende soorten. De tuin is een oase van geuren, kleuren en rust. Heerlijk om te vertoeven. Adres: Berenkoog 37, 1822 BH Alkmaar.

Gratis bloemenzaad bij Hortus Alkmaar

Ga naar www.hortusalkmaar.nl

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven