De voordelen van het lidmaatschap

Als klant kunt u lid worden van Rabobank Alkmaar e.o. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Alkmaar e.o vertegenwoordigt de ruim 19.000 leden in de regio Alkmaar. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u drie keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co. Hierin vind je:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Stedelijk Museum Alkmaar

Stedelijk Museum Alkmaar ontmoet u graag! Gezinnen kunnen in de schoolvakanties (regio Noord) met maar liefst 50% korting op een gezinsticket het museum bezoeken. Zo kunt u voor maar €8 met het hele gezin (twee volwassenen en maximaal 5 kinderen) naar het museum. Kijk op de website voor alle laatste informatie over reserveren, openingstijden en de activiteiten! Laat deze voucher bij de kassa zien en u ontvangt de korting. De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen of Museumkaart.

Geldig: in 2021 in alle schoolvakanties (regio Noord).

Ledenaanbieding

Reserveren

IJsbaan De Meent

Lekker sportief in de buitenlucht? Kom gezellig schaatsen in Alkmaar. IJsbaan De Meent beschikt over een prachtige half overdekte 400-meterbaan. Een uitje voor jong en oud. Nog nooit geschaatst? Met deze aanbieding (50% korting!) is het een mooie gelegenheid om eens te proberen. Bij de ijsbaan kunt u schaatsen huren en eventueel een rekje. Gevorderden kunnen ook hun hart ophalen. Hard rijden, sprinten of lekker rondjes toeren, alles is mogelijk! Tickets zijn alleen verkrijgbaar via de website, gebruik hiervoor de kortingscode RABOBANK. Maximaal 4 tickets per persoon.

Geldig: t/m 14 maart 2021

Ledenaanbieding

Tickets

Fit in 20 minuten - ervaar het zelf

Om fit te blijven, hoef je je niet in het zweet te werken op een sportschool. 20 minuten per week gericht trainen is al genoeg, gewoon in je dagelijkse kleding. Ervaar het zelf. Bij fit20 krijg je nu een extra proeftraining, en na aanmelding kun je nog eens twee keer gratis trainen.

Waar: fit20 Alkmaar, Heerhugowaard en Medemblik, tel (085) 020 85 20

Geldig: aanmelden voor 16 februari 2021

Ledenaanbieding

Meer informatie

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven