Lid worden van Rabobank Alkmaar e.o.

Als klant kunt u lid worden van Rabobank Alkmaar e.o. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Alkmaar e.o vertegenwoordigt de ruim 19.000 leden in de regio Alkmaar. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Olympische bobslee-ervaring

Deze winter kunt u op De Meent Bauerfeind een heuse olympische bobstart ervaren op de enige mobiele bobstartbaan met hoogteverschil! Speciaal voor leden van de Rabobank wordt op zondag 4 februari een bobsleedag georganiseerd. Meer informatie vindt u op www.demeentalkmaar.nl/rabobank. Leden van de Rabobank betalen in plaats van € 35 p.p. deze dag slechts € 24 p.p.

www.demeentalkmaar.nl/

Exclusief: Rondleiding bij De Dieu

In de periode september t/m november kunt u als lid een kijkje nemen in de verborgen parel van Alkmaar: Huize Egmont. Deze exclusieve rondleiding is nu voor slechts €10,- per persoon te reserveren via www.dedieu.nl/rabobank. Benieuwd naar het verhaal achter de herensociëteit De Dieu? Lees op pagina 8 van de Dichterbij het interview met medeoprichter Jan Wagenaar en bestuurslid Geoffrey Smith.

Exclusief: Rondleiding bij De Dieu

High tea van The Colour Kitchen

Voor onze leden organiseren we een luxe high tea, gemaakt door kok Martin en de leerlingen van The Colour Kitchen. Laat u verrassen! Sandwiches, soepje, vruchtensap, minismoothie, zoete en hartige hapjes, vers fruit en onbeperkt thee. Tijdstip: vrijdag 3 november van 15.30 uur tot 17.00 uur. De high tea kunt u reserveren voor €7,50 p.p. (i.p.v. € 14,75) via communicatie.alkmaar@rabobank.nl.

High tea van The Colour Kitchen

Kom naar Museum Broekerveiling!

Ga op bezoek bij de eerste en laatste groentedoorvaarveiling ter wereld, diep in de Noord-Hollandse polder. Geniet van verrassende exposities en leer meer over de geschiedenis door onze prachtige audiotour, ingesproken door tuinder Arie en mogelijk gemaakt door de Rabobank. Vaar door wat er nu nog over is van het Rijk der Duizend Eilanden en hoor meer over hoe dit unieke gebied is ontstaan. Natuurlijk is er ook gelegenheid om zelf te handelen (en groente en fruit mee naar huis te nemen!) tijdens dit unieke dagje uit. Als Rabobank-lid krijgt u van september t/m november op vertoon van uw Rabobank pas 20% korting (de gratis rondvaart) op de normale entreeprijs van €17,-.

Kom naar Museum Broekerveiling!

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren

Bedrijven