Verdien geld voor uw club: Rabobank Clubkas Campagne

Foto met mensen erop die een vereniging afvaardigen

Het stemmen is begonnen. Stem vanaf 8 mei tot en met 28 mei op jouw favoriete club of vereniging!

Rabobank Alkmaar draagt de lokale samenleving van Alkmaar een warm hart toe. Dit doen wij door de Rabobank Clubkas Campagne. De Rabobank Clubkas Campagne is dé donatie actie voor verenigingen en stichtingen, waarbij de leden van onze bank bepalen welke clubs een donatie ontvangen door het uitbrengen van hun stem. 

Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne?

Bij de Clubkas Campagne zijn er twee partijen. Enerzijds de verenigingen en stichtingen die meedoen aan de campagne en anderzijds onze bijna 19.000 leden die mogen stemmen op verenigingen/stichtingen die zij een warm hart toedragen. De Rabobank stelt in 2018 een bedrag van € 150.000,- beschikbaar die de leden van Rabobank Alkmaar e.o. mogen verdelen over de clubs. Elk lid brengt 5 stemmen uit (max. 2 per club). Dit stemmen doen zij online of ze kunnen terecht bij één van de kantoren.

Wie mogen er stemmen?

Alle leden van Rabobank Alkmaar van 18 jaar en ouder (per 10 april) kunnen hun stem uitbrengen van dinsdag 8 mei tot en met maandag 28 mei 2018. Bent u lid van Rabobank Alkmaar e.o.? Dan ontvangt u een persoonlijke uitnodiging per post met unieke stemcode waarmee u via de website uw stem kunt uitbrengen. 

Hoe moet ik stemmen?

U kunt via bijgaande link inloggen op de website en uw stem uitbrengen op uw favoriete clubs:

www.clubkascampagne.nl/alkmaar

11-12-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn