Verdien geld voor uw club: Rabobank Clubkas Campagne

Foto met mensen erop die een vereniging afvaardigen

Rabobank Alkmaar e.o. draagt de lokale samenleving van Alkmaar e.o. een warm hart toe. Dit doen wij door de Rabobank Clubkas Campagne. De Rabobank Clubkas Campagne is dé donatie actie voor verenigingen en stichtingen, waarbij de leden van onze bank bepalen welke clubs een donatie ontvangen door het uitbrengen van hun stem. De Clubkas Campagne komt in plaats van de Fietssponsortocht. Bij de Clubkas Campagne zijn er veel meer mensen betrokken en dat vinden wij belangrijk!

Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne?

Bij de Clubkas Campagne zijn er twee partijen. Enerzijds de verenigingen en stichting die meedoen aan de campagne en anderzijds onze ruim 12.000 leden die mogen stemmen op verenigingen/stichtingen die zij een warm hart toedragen. De Rabobank stelt in 2018 een bedrag van € 150.000,- beschikbaar die de leden van Rabobank Alkmaar e.o. mogen verdelen over de clubs. Elk lid brengt vijf stemmen uit (max 2 per club). Dit stemmen doen zij online of ze kunnen terecht bij één van de kantoren.

Klik hier voor de voorwaarden voor deelname (PDF)

Doet u mee?

Als uw vereniging/stichting aan de voorwaarden voldoet, dan kunt u zich inschrijven van 15 januari t/m 31 maart 2018.
Na de inschrijfperiode voor verenigingen en stichtingen vindt er een stemperiode plaats. Tijdens deze stemperiode van (8 mei 2018 tot en met 28 mei 2018) brengen leden van onze bank hun stem uit op hun favoriete vereniging of stichting. Elk lid mag vijf keer stemmen, met een maximum van twee per vereniging of stichting. De leden ontvangen aan het begin van de stemperiode meer informatie.

Voor leden betekent dit: ledeninvloed in de meest zuivere vorm.
Voor verenigingen en stichtingen: hoe meer stemmen, des te hoger is de bijdrage die aan de club wordt uitgekeerd.

Inmiddels zijn er drie informatieavonden georganiseerd.

Klik hier voor de presentatie van de informatieavonden (PDF)

Alle informatie over de Rabobank Clubkas Campagne en de mogelijkheid om u in te schrijven leest u hieronder. 

Klik hier om u in te schrijven

11-12-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn