Vestigingen en openingstijden

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken

Aangepaste openingstijden wegens coronavirus

Vanaf maandag 6 juli zijn er weer vijf kantoren van Rabobank Alkmaar e.o. (conform reguliere openingstijden) open. Naast de kantoren in Heiloo en Heerhugowaard, die steeds open zijn gebleven, gaan ook de kantoren in Noord-Scharwoude en Castricum per 6 juli weer open. Ook ons hoofdkantoor aan de Robonsbosweg in Alkmaar opent de deuren. Nieuw is dat u daar voortaan terecht kunt voor advies over uw dagelijkse bankzaken. U bent er elke werkdag, op afspraak, welkom. Wij willen u wel vragen om uw kantoorbezoek, vanwege de coronacrisis, zoveel mogelijk te beperken. In veel gevallen kunnen wij u online helpen. Is dat niet mogelijk? Dan maken wij graag een afspraak.

De kantoren in Bergen en Alkmaar Centrum gaan definitief niet meer open.

Aangepaste beschikbaarheid sealbagautomaten

In verband met extra veiligheidsmaatregelen is een beperkt aantal sealbagautomaten beschikbaar tussen 06.00 uur en 18.30 uur. Uitgezonderd zon- en feestdagen.

Dichtstbijzijnde beschikbare Sealbagautomaat vinden?

Kijk op de Geldmaat Locatiewijzer voor actuele beschikbaarheid van onze sealbagautomaten. Vul een locatie in, klik op 'filter' en kies voor 'Sealbag storten'. Zoom eventueel uit op de kaart om meerdere automaten in de omgeving te zien.

Open de Geldmaat Locatiewijzer

Mobiele adviseurs

Als u niet naar een vestiging kunt komen, komen we graag naar u toe. Onze mobiele adviseurs helpen u dan thuis met uw dagelijkse bankzaken. Bel ons gerust voor een afspraak.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer (072) 567 44 00.

Of stuur ons een mail

Vestigingen en openingstijden

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven